Changelog Global

Priksa manawa sampeyan wis mlebu, kanggo ndeleng Pandhuan & File

Muga 20, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 21 Mei

11:24 - Intel nggarap patch game paling anyar. Gunakake loader sing padha Wiwiti maneh PC sadurunge nggunakake…
Read More
Muga 19, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 19 Mei

05:37 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Muga 16, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 16 Mei

01:12 AM - INTEL wis dianyari. Gunakake loader sing padha.
Read More
Muga 15, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 15 Mei

08:11 - INTEL wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Muga 14, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 14 Mei

11:51 PM - INTEL CW wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC…
Read More
Muga 12, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 12 Mei

11:48 PM - Intel wis dianyari. Gunakake loader sing padha. 11:43 PM - gaib wis dianyari. Gunakake…
Read More
Muga 11, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 11 Mei

11:24 PM - INTEL wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Muga 10, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 10 Mei

04:03 AM - Klasik wis dianyari. Gunakake loader sing padha. - Klasik wis dianyari. Gunakake loader sing padha.…
Read More
Muga 8, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 08 Mei

11:44 PM - Multi-Rage wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Muga 7, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 07 Mei

09:17 PM - SC, Hush wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC…
Read More
Muga 5, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 05 Mei

02:58 PM - Alas wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Ngrampungake konflik kanggo…
Read More
Muga 4, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 04 Mei

08:57 PM - Multi-Rage wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Prediksi sniper sing luwih apik. Skip muat maneh…
Read More
Muga 3, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 03 Mei

11:25 PM - Multi-Rage wis dianyari. Gunakake loader sing padha. 3D Boxes ESP ditambahake.
Read More
Muga 1, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 01 Mei

09:25 PM - Intel wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge digunakake maneh 03:14 AM…
Read More
April 29, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 29 April

05:07 PM - Artemis wis dianyari. Gunakake loader sing padha. 04:47 PM - gaib wis dianyari. Gunakake…
Read More
April 27, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 27 April

07:42 PM - Hush wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
April 22, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 23 April

08:52 PM - Putih wis dianyari. Gunakake loader sing padha. 06:15 PM - Intel wis dianyari. Gunakake…
Read More
April 21, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 21 April

10:59 PM - Syahadat wis dianyari. Gunakake loader v0421b anyar 10:59 PM - Hush, Intel wis dianyari…
Read More
April 20, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 20 April

23:53 PM - Klasik wis dianyari. Gunakake loader anyar 0421 23:53 PM - Klasik wis dianyari. Gunakake…
Read More
April 19, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 19 April

08:57 PM - Hush, Intel, Gamepron wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh…
Read More
April 18, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 18 April

09:32 PM - Intel wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Ndandani kacilakan nalika wiwitan game. 09: 32…
Read More
April 17, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 17 April

07:23 PM - Intel wis dianyari. Gunakake loader sing padha. 07:23 PM - Gamepron wis dianyari. Gunakake…
Read More
April 15, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 15 April

06:20 PM - Gamepron wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Perbaikan kinerja ditrapake 06:19 PM - Klasik wis…
Read More
April 13, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 13 April

06:08 PM - gaib wis dianyari. Gunakake loader anyar. Link sing padha. Nganyari keamanan.
Read More
April 11, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 11 April

06:52 PM - Alpha wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. 06:50 - Neon…
Read More
April 10, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 10 April

04:44 PM, - Intel wis dipindhah maneh menyang Undetected. Dheweke wis ganti rugi wiwit 19 Februari 04: 11…
Read More
April 9, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 9 April

10:30 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
April 6, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 6 April

07:57 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
April 5, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 5 April

11:36 PM - Hush wis dibebasake kanthi sawetara keamanan cilik. Gunakake loader sing padha. 04:35 PM - Klasik…
Read More
April 2, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 2 April

05:25 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
April 1, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 1 April

06:10 PM - Tengah wengi wis dianyari. Gunakake loader anyar 0401 05:25 PM - Syahadat wis dianyari. Gunakake…
Read More
Maret 31, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 31 Maret

07:48 PM - gaib wis dianyari. Gunakake loader anyar. Link download sing padha. Ditambahake maneh versi aimbot 06: 05…
Read More
Maret 30, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 30 Maret

11:34 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Maret 29, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 29 Maret

09:00 PM - Posh wis dianyari. Gunakake loader anyar 0329. Ndandani pirang-pirang bug Optimisasi sing ora diatasi Mulai maneh PC sadurunge…
Read More
Maret 27, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 27 Maret

11:25 - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Maret 26, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 26 Maret

09:33 PM - Gamepron wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge digunakake maneh 07:52 PM…
Read More
Maret 25, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 25 Maret

03:20 PM - Gamepron wis dianyari. Gunakake loader anyar 0325. Telpon komunikasi menyang server. Downtime menehi ganti rugi
Read More
Maret 24, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 24 Maret

04:24 PM - Posh wis dianyari. Gunakake loader anyar. 04:07 PM - Gamepron wis dianyari. Gunakake…
Read More
Maret 23, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 23 Maret

07:44 PM - Intel wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge digunakake maneh 07:43 PM…
Read More
Maret 22, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 22 Maret

08:28 PM - Apex wis nganyari. Kita mriksa manawa mengaruhi produk apa wae. 06:15 PM - Hush…
Read More
Maret 21, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 21 Maret

9:52 PM - Kita wis nyoba Gamepron kanggo nyoba maneh sawetara dina. Sajrone wektu iki,…
Read More
Maret 20, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 20 Maret

08:37 PM - Klasik wis dianyari. Gunakake loader anyar 0320 08:55 - COD wis nganyari. Kabeh nututi…
Read More
Maret 19, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 19 Maret

08:13 - COD wis nganyari. Coba enteni nganti produk uga dianyari. - SC wis…
Read More
Maret 17, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 17 Maret

09:35 AM - gaib wis dianyari. Gunakake loader anyar. 08:52 - Syahadat wis dianyari. Gunakake…
Read More
Maret 16, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 16 Maret

08:57 PM - Posh wis dianyari. Gunakake loader anyar. 08:51 PM - COD wis dianyari. Tulung enteni ...
Read More
Maret 13, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 13 Maret

11:41 PM - Klasik wis dianyari. Gunakake loader anyar 0313 11:40 PM - Posh wis dianyari. Gunakake…
Read More
Maret 12, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 12 Maret

07:58 - Alpha wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge digunakake maneh Ditambah fov…
Read More
Maret 11, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 11 Maret

09:26 PM - Intel wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Pateni kabeh fitur penonton amarga saiki server…
Read More
Maret 10, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 10 Maret

01:06 PM - gaib wis dianyari. Gunakake loader anyar. Link sing padha. 11:28 - Alas wis dianyari…
Read More
Maret 9, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 09 Maret

11:30 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Maret 8, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 08 Maret

- Hush wis dianyari. nggunakake loader sing padha. Nambahake luwih resik menyang loader kanggo mbusak larangan bayangan sampeyan ...
Read More
Maret 6, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 06 Maret

09:36 PM - Camo Unlocker wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Autopdate 08:57 PM…
Read More
Maret 5, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 05 Maret

11:12 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Isih nyoba ...
Read More
Maret 4, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 04 Maret

23:59 - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Maret 3, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 03 Maret

07:49 PM - Intel wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Configkeykey battlemode sing ditambahakeCan ndeleng gaman apa sing digawaSpectator…
Read More
Maret 2, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 02 Maret

11:16 PM - Gamepron, Intel, SC kabeh aktif sawise tembelan game pungkasan. 06:48 PM - Hoplit wis…
Read More
Februari 27, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 27 Februari

08:00 PM - Alas wis dianyari. Gunakake loader sing padha. 05:49 PM - SC wis dianyari. Gunakake…
Read More
Februari 26, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 26 Februari

07:40 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. 06:12 PM - Gamepron…
Read More
Februari 25, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 25 Februari

09:34 PM - Posh kita ngerti masalah babagan cheat iki. Pangembang lagi nggarap ...…
Read More
Februari 24, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 24 Februari

03:12 PM - Gamepron wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Autopdate 03:02 PM - SC…
Read More
Februari 23, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 23 Februari

01:13 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha.
Read More
Februari 22, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 22 Februari

09:38 PM - SC wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Februari 21, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 21 Februari

01:54 PM - Alpha wis dianyari. Gunakake loader anyar 0221. Menu Anyar ditambahake.Fungsi anyar ditambahake. Priksa kaca…
Read More
Februari 20, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 20 Februari

05:54 PM - Syahadat wis dianyari. Gunakake loader anyar 0220 04:35 PM - Gamepron wis dianyari menyang…
Read More
Februari 19, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 19 Februari

05:28 PM - Posh wis dianyari. Gunakake loader anyar 0219a 05:28 PM - Syahadat wis dianyari. Gunakake…
Read More
Februari 18, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 18 Februari

04:57 PM - Syahadat wis dianyari. Gunakake loader v0218a anyar 04:50 PM - Game Valorant wis dianyari. Tulung…
Read More
Februari 17, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 17 Februari

11:13 PM - Posh wis dianyari. Gunakake loader anyar 0217 10:25 PM - Intel wis dianyari dadi…
Read More
Februari 16, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 16 Februari

09:41 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Februari 13, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 13 Februari

06:44 PM - Klien tengah wengi wis dianyari. Kabeh produk arep Maintenance. Kita bakal sok dong mirsani nalika saben produk…
Read More
Februari 12, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 12 Februari

08:40 PM - Klasik wis dianyari. Gunakake loader sing padha. 02:33 PM - Posh wis dianyari. Gunakake…
Read More
Februari 11, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 11 Februari

02:00 PM - Syahadat wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader anyar 0211. + 14h ditambahake…
Read More
Februari 10, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 10 Februari

08:56 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Februari 9, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 9 Februari

16:03 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Februari 8, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 8 Februari

11:29 PM - SC wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Februari 7, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 7 Februari

07:30 PM - Posh wis dianyari. Gunakake loader anyar v0208 Nambahake Tombol Panik menyang tombol END Ditambahake reresik…
Read More
Februari 5, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 6 Februari

10:40 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Februari 5, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 5 Februari

11:00 PM - Intel wis dianyari ing tembelan paling anyar. Gunakake loader sing padha. 03:54 PM - Intel nduwe…
Read More
Februari 4, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 4 Februari

2:22 PM - Produk anyar wis ditambahake ing dhaptar! Alas! Alas minangka ngapusi sing gampang banget karo bocah wadon ...
Read More
Februari 3, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 3 Februari

02:44 PM - INTEL wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. 02:04 PM - Syahadat…
Read More
Februari 2, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 2 Februari

10:04 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Februari 1, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 1 Februari

4:03 - Intel wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Status pindhah saka tes menyang online. Wis…
Read More
Januari 31, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 31 Januari

5:38 - Intel wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Balung Aimbot wis ditambahake, nggawe aimbot luwih akeh…
Read More
Januari 30, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 30 Januari

12:06 - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Januari 29, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 29 Januari

10:29 - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Januari 28, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 28 Januari

10:43 PM - Saiki kita nganyarake spoofer Gamepron kanthi optimisasi menyang dhukungan EAC, kaya…
Read More
Januari 27, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 27 Januari

7:55 PM - Syahadat wis dianyari. nggunakake kesalahan loader v0127b loader anyar 10:26 AM - Syahadat wis…
Read More
Januari 26, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 26 Januari

10:11 PM - Intel wis dianyari ing tambalan game paling anyar. Gunakake loader sing padha. Wiwiti maneh PC sadurunge…
Read More
Januari 24, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 24 Januari

4:35 PM - Tengah wengi wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Tombol ora beku.
Read More
Januari 23, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 23 Januari

9:14 PM - Intel wis dianyari ing tembelan paling anyar. Gunakake loader sing padha 9:13 PM - Intel duwe…
Read More
Januari 22, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 22 Januari

18:36 PM - Intel wis dianyari. Gunakake loader sing padha. Dirancang bisu Ditambah maneh hack kacepetan 18:34 PM -…
Read More
Januari 21, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 21 Januari

11:20 PM - Intel wis dianyari. Gunakake loader sing padha. dicopot ngilangi bobote cuz ditambal dibuwang speedhack cuz ditambal…
Read More
Januari 20, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 20 Januari

8:09 PM - Syahadat wis dianyari. Gunakake loader v0120a ​​anyar 8:08 PM - Coco wis dianyari. Gunakake…
Read More
Januari 19, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 19 Januari

10:07 PM - Posh wis dianyari. Gunakake loader anyar 0120. - Ndandani kesalahan nalika mlebu tombol. Wiwiti maneh…
Read More
Januari 18, 2021 in Changelog & Nganyari

Changelog - 18 Januari

9:48 PM - Posh wis dianyari. Gunakake loader anyar. Nambahake fix menyang (model pamuter, nambah visibilitas,…
Read More