status: online

INTEL Telpon Tugas Ireng Ops: Hack Perang Dingin

BO Perang adhem pungkasane bisa ditekani kaya peretas sejatine nggunakake INTEL!

Coba Saiki

Akses 1 Dina

Pengin ngrasakake kekuwatan COD Black Ops: Hack Perang Dingin kanggo sampeyan dhewe? Tuku kunci produk 1 dina saiki!

$ 14.00

Tuku Akses

Akses 1 Minggu

Aja matesi wektu sampeyan kudu nggunakake cheat! Tuku kunci produk 1 minggu saiki!

Saiki Ora Kasedhiya

Akses 1 Wulan

Iki minangka pilihan sing bakal digunakake hacker sing paling darmabakti. Tuku kunci produk 1 wulan saiki!

Saiki Ora Kasedhiya

BO Cold War minangka salah sawijining rilis Call of Duty sing paling populer sing durung nate kita deleng, lan mung nggawe pangembangan Hack Cold Cold INTEL kanggo cocog karo hype. Entuk akses menyang ngapusi sing bakal ngganti jagad sampeyan!

Telpon Tugas Ireng Ops: Informasi Dingin Perang Dingin

Pemain Call of Duty bakal seneng banget karo alat iki, amarga kabeh fitur sing dibutuhake kanggo dominasi para mungsuh bakal ana ing kene. Kanthi akeh fitur visual (kayata Mungsuh / Ramah, Jarak Mungsuh, lan Priksa Katon), sampeyan bakal mesthi ngerti dununge mungsuh lan sampeyan bakal bisa ngatasi, nanging sampeyan pengin!
Opsi Black COD: Perang Dingin Intel Aimbot ora bisa dienggo, lan bisa digunakake sapa wae - sampeyan ora kudu dadi veteran hacker sing trampil kanggo ngerti proses ing kene. GamePron bakal menehi pengalaman panganggo sadurunge apa wae, mula asile asring asring banget!

Kombinasi
Intel cpu wae(Mbutuhake Virtualisasi ing Bios sing Diaktifake !!!)
Sistem operasi
Windows 10 (1903 ~ 21H1)
Language
Menu Inggris
keamanan
HWID Dikunci
aksesoris
Hwid Spoofer

Rating Hack: ★★★★ ✩

  status: online

Panggunaan: ★★★★ ✩

fitur

Entuk akses menyang kabeh fitur paling apik sing ditawakake ing Black Ops Intel Hack! Saka Aimbot sing bisa dipercaya nganti tekan tembok, alat iki bakal menehi akses menyang apa wae. Aja repot karo COD Hacks Perang Dingin sing kurang apik!

Visual

  • Mungsuh / grapyak esp
  • Jarak mungsuh
  • Diklumpukake cek

Aimbot

  • Aimbot kanthi kustomisasi FOV & Gamelan
  • Tombol tujuan bisa disesuaikan
  • Tujuan balung bisa disetel
  • Jarak tujuan
  • Tujuan snaplines

Misc

  • Pal warna-warni kanggo Balung
  • FOV ESP Urip / Mati
  • Mode perang

Babagan Perang Dingin Intel

COD Black Ops: Cold War Intel minangka solusi hack sing gampang (durung bisa dipercaya) kanggo kabeh penggemar Call of Duty sing ana ing kana. Cheat iku internal, lan bisa digunakake nalika streaming amarga opsi "Streamproof"! Kaya jenenge, mung CPU sing didhukung kanggo opsi iki yaiku Intel (lan sampeyan kudu ngaktifake Virtualisasi ing BIOS!). Muter game ing mode layar wutuh nalika nggunakake hack iki uga langsung, yaiku sing pengembang liyane cenderung matesi.

Tuku Akses

Napa nggunakake Cold War Intel tinimbang panyedhiya liyane?

Napa sampeyan ora bakal ngandel karo panyedhiya hack sing paling dipercaya kanthi online? GamePron ngerti apa sing dikarepake pangguna saka alat kasebut, lan mula kita bisa ngirim kanthi konsisten - panyedhiya liyane bakal berjuang mbantu para pelanggan utamane, amarga kabeh padha kuwatir nyoba nyiyapake rilis sabanjure . Kabeh Ops Telpon Tugas Ireng: Hacks Perang Dingin bakal ditangani kanthi ati-ati lan pikiran, amarga iku siji-sijine cara kanggo nggunakake paling apik saka hack / alat sampeyan!

Tuku Akses
"
Jarod McpheePangguna Pertama

"Sanajan durung nate hack sadurunge, Gamepron nggawe kabeh proses minangka proses sing gampang banget."

"
Aneesa CallahanPangguna sing Pengalaman

"Luwih lancar tinimbang alat liyane sing wis digunakake sadurunge, lan luwih kuat."

"
Alex BarrowPeretas Profesional

"Minangka peretas profesional, aku butuh akeh kabutuh, kabeh bisa ditemoni Gamepron!"

"
Joan SilvaPangguna Pertama

"Sanajan aku anyar babagan kabeh iki, aku isih puas karo asil!"

"
Christopher VincentPangguna sing Pengalaman

"Hacks ora mesthi migunani, kajaba sampeyan saka Gamepron."

"
Roma LyonsPeretas Profesional

"Amarga aku ora bisa ngandel karo kanca timku, aku kudu ngandelake Gamepron supaya tetep kompetitif!"

"
Yousaf AminPangguna Pertama

"Sampeyan ora kudu ahli nggunakake alat kasebut, yaiku sentuhan sing apik."

"
Simon ChaneyPangguna sing Pengalaman

"Saka sing bisa dakkandhakake, Gamepron bakal duwe alat kanggo sampeyan preduli saka level katrampilan sampeyan."

"
Nojus SniderPeretas Profesional

"Pikirake kabeh kemenangan sing bisa sampeyan gunakake saiki kanthi hack Gamepron ing sisih sampeyan!"

"
Regane CalvinPangguna Pertama

"Aja wedi nyoba cidra kasebut yen sampeyan pamula, amarga langsung banget."

"
Proyektor harmoniPangguna sing Pengalaman

"Yen ana prekara sing bisa dakdeleng, kualitas hacks & cheat kasebut."

"
Emmy RatcliffePangguna sing Pengalaman

"Peretas prawan gabung! Kanthi Gamepron, ora ana alangan aku ing kabeh game sing dak senengi."

"
Gemma JohnstonPeretas Profesional

"Adegan peretasan profesional mbutuhake layanan kaya Gamepron suwene suwe."

"
Proyektor harmoniPangguna sing Pengalaman

"Yen ana prekara sing bisa dakdeleng, kualitas hacks & cheat kasebut."

"
Meerab ApikPangguna Pertama

"Iki hacking kaping pisanan lan aku kudu ngakoni, Gamepron nggawe gampang Gampang!"

"
Myles ReidPangguna sing Pengalaman

"Minangka peretas sing duwe pengalaman, luwih aman manawa Gamepron minangka panyedhiya paling apik saiki."

"
Alys WheelerPeretas Profesional

"Napa repot-repot hack lan ngapusi ala kasebut? Sampeyan bisa mesthi nggunakake Gamepron supaya bisa ngrampungake."

"
Daanish GreigPangguna Pertama

"Yen sampeyan peretas pemula, aja padha sumelang, amarga Gamepron gampang digunakake lan entuk manfaat."

"
Jaydan KavanaghPangguna sing Pengalaman

"Sampeyan kudu pry supaya adoh saka komputer kanthi cheat iki diaktifake!"

"
Miley EastwoodPeretas Profesional

"Sanajan dheweke ngarani aku "Beastwood", iku amarga alat sing apik tenan saka Gamepron."

"
Jayda BarclayPangguna Pertama

"Wiwitane saya wedi banget, nanging Gamepron nggawe peretasan gampang banget."

"
Muneeb MaganaPangguna sing Pengalaman

"Aku ora ninggalake akeh ulasan .. nanging rasa seneng sing dakduwe karo cheat Gamepron dadi kepeksa."

"
Jack DoddPangguna sing Pengalaman

"Aku ngerti kepiye cara hack, tegese ora duwe masalah nalika menehi review babagan Gamepron."

"
Catrina MckinneyPeretas Profesional

"Aku ora bisa duwe slip-hack nalika hacking lan Gamepron iku sampurna"

"
Kerajinan Sammy-JoPangguna Pertama

"Aja nganti mikir hacking sampeyan supaya ora nggayuh target game."

"
Proyektor harmoniPangguna sing Pengalaman

"Yen ana prekara sing bisa dakdeleng, kualitas hacks & cheat kasebut."

"
Tiana OdlingPeretas Profesional

"Kaya anggur sing apik, kayane Gamepron wis tuwa kanggo para profesional."

"
SneekiBoi JacobsonPangguna Pertama

"Wiwitane aku ora ngerti apa sing bakal diarepake, nanging pengalaman hacking iku pengalaman sing apik tenan!"

"
Muneeb MaganaPangguna sing Pengalaman

"Aku ora ninggalake akeh ulasan .. nanging rasa seneng sing dakduwe karo cheat Gamepron dadi kepeksa."

"
Aurora AldredPangguna sing Pengalaman

"Napa wong bakal nolak nggunakake Gamepron? Iku kaya nolak dhuwit gratis!"

"
Caroline LivingstonPeretas Profesional

"Aku wis cukup hack & cheats sing kurang apik, mula aku asring blanja ing Gamepron."

"
Muneeb MaganaPangguna sing Pengalaman

"Aku ora ninggalake akeh ulasan .. nanging rasa seneng sing dakduwe karo cheat Gamepron dadi kepeksa."

"
Muneeb MaganaPangguna sing Pengalaman

"Aku ora ninggalake akeh ulasan .. nanging rasa seneng sing dakduwe karo cheat Gamepron dadi kepeksa."

"
Elodie McintyrePangguna Pertama

"Sampeyan bisa entuk manfaat saka alat kasebut sanajan sampeyan pamula kaya kula!"

"
Olly HumphriesPeretas Profesional

"Gamepron nawakake cheat sing ora bisa dideteksi, yaiku kabeh sing dakkarepake."

"
Bronte BonnerPangguna Pertama

"Apa iku Aimbot utawa Wallhack / ESP, Gamepron bakal duwe apa sing sampeyan goleki."

"
Joanne MerrittPangguna sing Pengalaman

"Peretas sing duwe pengalaman lan pengalaman isih seneng karo apa sing ditawakake Gamepron."

"
Billy-Joe O'MoorePeretas Profesional

"Nalika urip saya ringkih, aku seneng muter Aimbot Gamepron lan santai kanthi sawetara kemenangan."

"
Millie CortezPeretas Profesional

"Napa sampeyan ora pengin hack karo Gamepron? Dheweke bisa ngrampungake tugas kanthi bener."

"
Maling MistyPangguna Pertama

"Wiwitane aku ora precaya, nanging aku ngerti manawa Gamepron paling apik."

"
Arnold BowersPeretas Profesional

"Sisih paling apik babagan Gamepron yaiku kabeh fleksibilitas sing bakal ditawakake."

"
Ema WalshPanggunaan kaping pisanan

"Aku ngarep-arep bakal dibuwang menyang serigala, nanging Gamepron nggawe proses download / instalasi gampang banget."

"
Hanna KinneyPangguna sing Pengalaman

"Sanajan umume pangembang hack ora bakal bosok, dhukungan pelanggan mbantu!"

"
Dominik YuPeretas Profesional

"Nalika duwe pitakon, aku ngarepake Dhukungan Pelanggan bakal menehi pitulung sing dakkarepake!"

"
Pamanah GarrettPangguna Pertama

"Minangka pangguna pisanan, Gamepron gampang banget ngerti kepiye cara hacking."

"
Arley GrahamPangguna sing Pengalaman

"Kanthi fitur apik tenan lan rega sing bisa dipikirake, Gamepron bisa nemokake apa wae."

"
Lapangan PanasPeretas Profesional

"Ninggalake menyang profesional! Aku ngrusak wong nganggo kabeh hack & cheat iki."

"
Issa VargasPangguna sing Pengalaman

"Ora ana kanca sing main video game, lan aku kudu nggunakake Gamepron supaya tetep kompetitif!"

"
Billy-Joe O'MoorePeretas Profesional

"Nalika urip saya ringkih, aku seneng muter Aimbot Gamepron lan santai kanthi sawetara kemenangan."

"
Kellan HessPangguna Pertama

"Ana akeh game sing bisa dipilih ing kene ing Gamepron, mula ora ana alesan kanggo nolak pitulungane."

"
Henri WardlePangguna sing Pengalaman

"Aku ngira aku minangka "wong gedhe ing kampus", yaiku nganti nggunakake Gamepron!"

"
Lucas CostaPeretas Profesional

"Sampeyan bakal kliwat akeh kesempatan yen ora njupuk kauntungan saka Gamepron!"

"
Paus YushaPangguna sing Pengalaman

"Kita kabeh ora bisa dadi hebat! Iku kajaba kabeh wong nggunakake Gamepron kanggo maju."

Menu Ing-Game

Menu ing-game wis dadi salah sawijining alasan sing paling populer kenapa masarakat golek layanan. Kemampuan kanggo nggawe perubahan langsung bisa digunakake minangka peretas, apamaneh nalika main Call of Duty Black Ops: Cold War. Game anyar mesthi menehi kompetisi sing kaku, nanging sampeyan bisa nggunakake COD Black Ops: Cold War Intel Hack kanggo ngusir! Apa sampeyan bakal dadi pemain publik utawa nggawe pertandingan pribadi, nggunakake menu ing game bakal nggawe angin gampang.

Tuku Akses
hack perang kadhemen
menu hack perang adhem

Screenshot ing-game

FAQ

Q1. Apa ngapusi iki gampang digunakake?

A1. Cheat iki gampang banget lan gampang digunakake. Mbukak hack> Main game> Ngatur setelan> Puter.

P2. Apa bukti stream ngapusi iki?

A2. Ora, sampeyan ora bisa streaming nganggo ngapusi iki lan bakal katon kanggo para pamirso.

P4. Apa aku kudu mateni proteksi lan anti-virus kanggo nggunakake curang?

A4. Perlindhungan proteksi dipateni utamane boot aman ing BIOS supaya bisa nggunakake cheat iki amarga ora mateni bakal menehi kesalahan nalika diluncurake.

P5. Apa kasedhiya karo Hwid Spoofer?

A5. Ya, ngapusi iki kalebu spoofer hwid kanggo pangguna sing dilarang hwid.

P6. Apa aku bisa main ing resolusi layar wutuh?

A6. Ya, Bisa digunakake ing mode layar wutuh.

P7. Apa cheat bisa digunakake ing mode Warzone?

A7. Produk iki bisa digunakake ing Multiplayer lan Zombi. ORA WARZONE.

Coba Saiki

Akses 1 Dina

Pengin ngrasakake kekuwatan COD Black Ops: Hack Perang Col kanggo sampeyan dhewe? Tuku kunci produk 1 dina saiki!

$ 14.00

Tuku Akses

Akses 1 Minggu

Aja matesi wektu sampeyan kudu nggunakake cheat! Tuku kunci produk 1 minggu saiki!

Saiki Ora Kasedhiya

Akses 1 Wulan

Iki minangka pilihan sing bakal digunakake hacker sing paling darmabakti. Tuku kunci produk 1 wulan saiki!

Saiki Ora Kasedhiya

Apa sampeyan wis kesel ngandelake random kanggo mbantu sampeyan, utawa sampeyan mung pengin ndeleng kepiye "sisi liyane", nggunakake Cheat Perang Dingin INTEL bakal mbantu sampeyan menang kanthi luwih saka siji cara.
Apa sampeyan siyap ngowahi? Tuku kunci produk dina iki!

Siap Dominasi karo Hack COD BO Cold War kita?

  status: online