Privasi mbalekaken

Pungkasan dianyari: 5 Jan 2021

Produk kita saiki dikirim nganggo download Internet. Sawise tuku disetujoni, kita bakal proses pesenan. Pesenan biasane diproses sajrone siji (1) jam nanging butuh wektu suwene rong puluh papat (24) jam kanggo ngrampungake. Sawise pesanan sampeyan wis diproses, kita bakal ngirim email konfirmasi nggunakake alamat email sing diwenehake ing formulir pesenan.

Email iki bakal dadi kuitansi tuku elektronik lan ngemot informasi sing dibutuhake kanggo ngakses undhuhan produk.

Unduhan saka server kita ngawasi kanthi teliti supaya sampeyan bisa ngakses produk kanthi sukses. Nalika fleksibel lan ngidini sampeyan ngrampungake undhuhan sing cukup, kita ora bakal ngidinke penyalahgunaan download. Kita duwe hak kanggo mungkasi akses sampeyan menyang server download.

Privasi mbalekaken

Kita ngadeg ing mburi produk lan kepuasan sampeyan penting kanggo kita. Nanging, amarga produk minangka barang digital sing dikirim liwat download Internet, mula ora menehi pengembalian dana.

Sawise tombol / download wis dikirim / dideleng sampeyan setuju kanggo gelombang kabeh hak kanggo mbalekake. Ora ana pembayaran maneh sing bakal ditanggepi yen sampeyan wis ndownload / ndeleng tombol nalika dianggep bisa ditebus.

Reregan, Pembayaran, Pengembalian dana_________________________________ 

  • Akun Paypal, sing duwe hak digunakake, dibutuhake kanggo akun utawa kunci sing mbayar.
  • Cara mbayar Mastercard, Visa, Amex utawa alternatif sing duwe hak digunakake, dibutuhake kanggo akun utawa kunci sing mbayar.
  • Yen sampeyan ndhaptar akun mbayar, sampeyan bakal tagihan saben wulan, triwulanan, utawa tahunan gumantung saka rencana sing dipilih, wiwit dina sampeyan menehi langganan berulang liwat Paypal utawa liwat Mastercard, Visa, Amex utawa pembayaran alternatif.
  • Kabeh pembayaran liwat Paypal & Mastercard, Visa, Amex utawa pembayaran alternatif yaiku kanggo langganan virtual, sing ora bisa dibalekake menyang forum. Sawise sampeyan ngakses forum pribadi utawa piranti lunak virtual, sampeyan wis nampa nilai lengkap saka tuku.
  • Amarga kabeh tumbas kanggo langganan forum virtual lan piranti lunak virtual, mula ora bakal ditampa pangembalian.
  • Pembayaran sing sampeyan bayar ora bisa dibalekake lan ditagih sadurunge. Ora bakal ana pembayaran maneh saka kredit apa wae utawa mbesuk kanggo panggunaan layanan parsial wulan kasebut.
  • Sawise ngakses forum pribadi, utawa ngakses piranti lunak virtual sing mbutuhake akun mbayar, sampeyan wis nampa total langganan lan ora bakal entuk mbalekake utawa kredit.
  • Kabeh biaya ora kalebu pajak, pungutan utawa bea sing dileksanakake dening panguwasa pajak.
  • Layanan ora bakal tanggung jawab kanggo ilang konten utawa fitur utawa ora bisa nindakake tugas amarga mudhun saka akun.

Pembatalan lan Pungkasan___________________________

  • Siji-sijine cara kanggo mbatalake langganan sing bola-bali menyang Layanan kasebut yaiku liwat Paypal utawa liwat prosesor pembayaran.
  • Sawise lengganan mbayar, akun sampeyan bakal mudhun dadi anggota gratis.
  • Layanan kasebut duwe hak nolak layanan kanggo sapa wae kanthi alesan apa wae.
  • Layanan kasebut nduweni hak kanggo mungkasi akun sampeyan. Iki bakal nyebabake mateni utawa mbusak akun sampeyan lan sampeyan bakal dicegah saka akses menyang layanan kasebut.

___________________________________________________________

Gagal Layanan kasebut nggunakake utawa ngetrapake hak utawa panentu saka Ketentuan Layanan ora bakal ngilangi hak utawa panentu kasebut. Katentuan Layanan minangka kabeh kesepakatan ing antarane sampeyan lan Layanan lan ngatur panggunaan Layanan, kanggo ngganti kesepakatan sadurunge sampeyan lan Layanan.

Layanan nduweni hak kanggo nganyari lan ngganti Katentuan Layanan saka wektu kanggo wektu tanpa kabar. Pangowahan utawa nganyari apa wae sing digawe ing aplikasi kasebut tundhuk Ketentuan Layanan kasebut. Terus nggunakake layanan kasebut sawise diowahi utawa dianyari bakal dadi idin kanggo nganyari lan / utawa pangowahan kasebut.

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kabijakan mbalekaken, sampeyan bisa ngirim email menyang [email protected]