Pungkasan dianyari: 05 Jan 2021 Gamepron. ("Kita", "kita", utawa "kita") mbukak situs web Gamepron ("Layanan").

Kaca iki ngandhani bab kabijakan kita babagan koleksi, panggunaan lan pambocoran Informasi Pribadi nalika nggunakake Layanan kita.

Kita ora bakal nggunakake utawa nuduhake informasi sampeyan karo sapa kajaba sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki.

Kita nggunakake Informasi Pribadi kanggo nyedhiyakake lan ngapikake Layanan. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju karo koleksi lan panggunaan informasi sesuai karo kabijakan kasebut. Kajaba ditetepake ing Kebijakan Privasi iki, istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni teges padha kaya ing Syarat lan Ketentuan, sing bisa diakses ing https://gamepron.com

Informasi Koleksi lan Panggunaan

Nalika nggunakake Layanan, sampeyan bisa uga njaluk sampeyan menehi informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi sing bisa digunakake kanggo ngubungi utawa ngidentifikasi sampeyan. Informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi ("Informasi Pribadi") bisa uga kalebu, nanging ora winates ing:

  • jeneng
  • Alamat email
  • Alamat

Log Data

Kita nglumpukake informasi sing dikirim browser nalika sampeyan ngunjungi Layanan ("Log Data"). Data Log iki bisa uga ngemot informasi kayata alamat Protokol Internet komputer (“IP”), jinis browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan kunjungi, wektu lan tanggal kunjungan, wektu sing ditindakake ing kaca kasebut lan liyane statistik

Cookies

Cookie minangka file kanthi data sithik, sing bisa uga kalebu pengenal unik anonim. Cookie dikirim menyang browser saka situs web lan disimpen ing hard drive komputer.

Kita nggunakake "cookie" kanggo nglumpukake informasi. Sampeyan bisa menehi instruksi browser supaya ora nolak kabeh cookie utawa nuduhake manawa cookie dikirim. Nanging, yen ora nampa cookie, sampeyan ora bisa nggunakake sawetara bagean saka Layanan.

Layanan panyedhiya

Kita bisa nggunakake perusahaan pihak katelu lan individu kanggo nggampangake Layanan kita, kanggo nyedhiyakake Service kanggo pihak kita, kanggo nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan utawa kanggo mbantu kita nganalisa babagan Layanan kita.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Informasi Pribadi sampeyan mung kanggo nindakake tugas kasebut kanggo pihak kita lan kudu ngetrapake utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo maksud apa wae.

keamanan

Keamanan Informasi Pribadi sampeyan penting banget kanggo kita, nanging elinga yen ora ana cara panularan liwat Internet, utawa metode panyimpenan elektronik kanthi aman kanggo 100. Nalika kita ngupaya migunakake cara sing bisa ditampa kanthi komersial kanggo nglindhungi Informasi Pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Pranala menyang Liyane Situs

Layanan kita bisa ngemot pranala menyang situs liya sing ora dioperasikake dening kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu. Kita saestu paring nedahaken babagan Kebijakan Privasi saben situs ingkang panjenengan kunjungi.

Kita ora duwe kontrol, lan ora tanggung jawab kanggo isi, kawicaksanan utawa praktik privasi situs utawa layanan pihak katelu.

Kebijakan Anak

Layanan kita ora ngandhani sapa wae ing jaman 18 ("Anak").

Kita ora sengaja ngumpulake informasi identitas pribadi saka bocah-bocah ing 18. Yen sampeyan dadi wong tuwa utawa wali lan sampeyan sadhar yen anak sampeyan wis menehi informasi pribadi, hubungi kami. Yen kita nemokake yen bocah ing 18 wis nyedhiyakake kita karo Informasi Pribadi, kita bakal mbusak informasi kasebut saka server kita langsung.

Kepatuhan Kanthi Hukum

Kita bakal nyampekno Informasi Pribadi sing dibutuhake dening hukum utawa panggilan sepina.

Owahan Kanggo Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa nganyarake Kebijakan Privasi kita saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngandhani manawa ana owah-owahan kanthi ngeposake Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Sampeyan disaranake kanggo maneh Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Owah-owahan kanggo Kebijakan Privasi iki efektif nalika lagi dikirim ing kaca iki.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kami.