Katemtuan Layanan ("Ketentuan")

Pungkasan dianyari: 5 Jan 2021

Waca Ketentuan Layanan iki ("Ketentuan", "Ketentuan Layanan") kanthi tliti sadurunge nggunakake situs web https://gamepron.com ("Layanan").

Akses sampeyan lan nggunakake Layanan iki kahanan ing sampeyan nampa lan tundhuk Sarat iki. Syarat iki ditrapake kanggo kabeh pengunjung, pangguna lan liya-liyane sing ngakses utawa nggunakake Layanan.

Kanthi ngakses utawa nggunakake Service sampeyan setuju kanggo bound dening Sarat iki. Yen sampeyan ora setuju karo bagian apa wae, sampeyan ora bisa ngakses Layanan.

Sarat lan Ketentuan Umum                                        

  • Sampeyan kudu menehi informasi sing bener sing dibutuhake kanggo ngrampungake proses pendaftaran.
  • Layanan ora bakal tanggung jawab kanggo kelangan data, pambocoran data utawa kerusakan sing bakal ditindakake amarga ora nggawe sandhi lan akun sampeyan.
  • Sampeyan ora kudu nglanggar hukum apa wae utawa nggunakake panggunaan sing ora sah utawa ilegal nalika, lan kanthi nggunakake layanan kasebut.
  • Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo kabeh konten lan kegiatan sing ditahan ing akun sampeyan.
  • Sampeyan kudu umur 15 taun utawa luwih lawas kanggo nggunakake Layanan iki.
  • Dhukungan mung kasedhiya kanggo sing duwe akun mbayar liwat forum situs web.
  • Sampeyan nggunakake Layanan kanthi resiko dhewe. Layanan kasebut diwenehake kanthi basis "kaya".
  • Sampeyan ora kudu adol maneh, nyalin utawa nduplikasi layanan kasebut, utawa bagean apa wae, tanpa ijin tertulis saka Layanan.
  • Gamepron. ora njamin manawa layanan kasebut bakal mangsuli kabutuhan sampeyan, bakal bebas kesalahan, bakal aman utawa bakal kasedhiya sawayah-wayah.
  • Layanan kasebut duwe hak kanggo mbusak, utawa ora kanggo mbusak, konten apa wae sing dilanggar undang-undang utawa nyerang. Nanging, penyalahgunaan utawa ancaman tertulis sing digawe ing akun bakal mungkasi akun kasebut langsung.
  • Sampeyan kanthi jelas ngerti lan setuju manawa Layanan ora bakal tanggung jawab kanggo kerusakan langsung utawa ora langsung, kalebu nanging ora diwatesi kanggo kerusakan amarga ilang data, bathi, utawa kerugian sing ora nyata liyane amarga panggunaan layanan kasebut kanthi langsung utawa ora langsung.
  • Sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi lan ora aman saka Layanan lan afiliasi, perwira, agen, lan karyawan saka kerugian utawa kerugian utawa bebaya sing diancam, amarga tanggung jawab utawa tanggung jawab potensial Layanan kasebut utawa amarga ana klaim kerusakan. Yen ngono, Layanan bakal menehi kabar tertulis klaim, tuntutan utawa tumindak kasebut.

Akses & Hubungan________________________________________          

  • Sampeyan setuju yen sampeyan dudu karyawan Microsoft, The Coalition, Nexon, Wargaming, Ubisoft, Studio Wildcard, Electronic Arts, DICE, Reto-Moto, Rockstar, 2K Games, Activision, utawa Offworld Industries, lan dudu anggota kulawarga utawa kenalan saka kasebut ing ndhuwur.
  • Sampeyan setuju manawa sampeyan dudu karyawan perusahaan hukum apa wae sing dikontrak karo Microsoft, The Coalition, Nexon, Wargaming, Ubisoft, Studio Wildcard, Electronic Arts, DICE, Reto-Moto, Rockstar, 2K Games, Activision, utawa Offworld Industries lan dudu anggota kulawarga utawa kenalan saka tenan kasebut.
  • Sampeyan setuju yen sampeyan dudu karyawan perusahaan sing nawakake layanan anti-ngapusi kalebu Punkbuster, Valve, GameBlocks, Battleye utawa EasyAntiCheat, lan dudu anggota kulawarga utawa kenalan saka sing kasebut ing ndhuwur.
  • Sampeyan ora dadi karyawan studio studio game apa wae.
  • Sampeyan ora tuku saka situs iki kanggo tujuan investigasi.
  • Sampeyan setuju ora bakal niru wong liya.
  • Sampeyan ora bisa ngakses Layanan, situs web, forum, utawa piranti lunak Layanan yen ana syarat ing ndhuwur sing ditrapake kanggo sampeyan.
  • Yen sampeyan nglanggar syarat ing ndhuwur, sampeyan setuju mbayar Gamepron $ 30,000 USD kanggo saben mlebu ing piranti lunak lan forum.
  • Gamepron. ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan apa wae langsung, ora langsung, ora sengaja, khusus, ngukum, utawa konsekuensi, amarga ana konten utawa akses menyang situs web kasebut.

Kunci CD, kunci Licenese, Kunci Produk_________________________________________ 

  • Apa wae akun game, akun online, game, tombol, lan komputer tanggung jawab sampeyan dhewe. Yen sampeyan nggunakake utawa nyalah gunakake piranti lunak lan dilarang, iki bakal dianggep tanggung jawab sampeyan dhewe.
  • Yen sampeyan tuku layanan langganan saka situs web, langganan bakal diwiwiti nalika ngonfirmasi pembayaran. Lengganan bakal mandheg ing pungkasan periode sing dituku; Kita ora beku langganan miturut katemtuan apa wae, kajaba yen kita khusus nyatakake. Yen sampeyan wis tuku langganan sing lagi aktif, sing bakal dianyarake ing pungkasan saben wulan, sampeyan bisa mbatalake liwat kaca toko supaya sampeyan ora dikenani tagihan wulan ngarep. Lengganan bisa uga menehi lisensi non-eksklusif winates kanggo nggunakake piranti lunak sing mung bisa diakses pangguna klompok pangguna VIP tartamtu, nanging akses iki bisa uga mandheg, mandheg mandheg utawa mandheg. Ing sawetara kasus, kompensasi bakal ditawakake. Tombol aktivasi lisensi langganan bakal menehi wektu tartamtu kanggo pangguna ngakses layanan piranti lunak sing diwenehake.
  • Pangguna ngirim ora ndhaptar kunci anyar nganti wektu langganan aktif saiki wis entek. Periode wektu langganan ora tumpukan nanging bakal mbukak bebarengan yen luwih saka 1 tombol pangguna ing akun sing padha. Kita ora bakal nyetel / nambah wektu langganan menyang akun pangguna kanthi kahanan apa wae yen sampeyan ngaktifake luwih saka 1 tombol sajrone ngaktifake wektu langganan.
  • Ing kasus pelanggan sing pengin ngganti layanan, bakal dikenani biaya "ganti ganti" 20-40 USD uga prabédan rega kudu dibayar. Owahi tombol ora biasane diwenehake lan gumantung karo Administrator situs web kanggo milih kahanan sing bisa ditrapake. Mula, pelanggan ora bisa ngarep-arep bisa ngowahi layanan sajrone langganan.
  • Apa wae akun game, akun online, game, tombol, lan komputer tanggung jawab sampeyan dhewe. Yen sampeyan nggunakake utawa nyalah gunakake piranti lunak lan dilarang, iki bakal dianggep tanggung jawab sampeyan dhewe.
  • Sawise tuku piranti lunak, sampeyan bakal nampa kunci, lan kesempatan kanggo ndownload piranti lunak, Yen wis nampa / ndeleng tombol, ora bakal ditawakake pengembalian dana.
  • Transfer tombol menyang wong liya diidini, kanthi nindakake iki nanging wektu bakal otomatis ditarik saka kunci lisensi sampeyan.
  • Tanggung jawab sampeyan kanggo mriksa manawa produk kasebut kompatibel karo komputer, kabeh produk intel sing digunakake karo CPU intel wis jelas ditulis ing kaca produk. Ora bakal dibalekake dhuwit utawa ora ana kunci anyar kanggo produk liyane sing ditawakake yen sampeyan nggawe kesalahan iki. Yen kanthi kasempatan, kita durung ngirim kunci lan sampeyan ngelingi iki, kita bakal menehi produk liyane yen regane padha utawa kurang saka mbayar.
  • Tanggung jawab sampeyan kanggo mriksa status produk, kita ora bakal menehi pengembalian dana yen produk offline utawa pengujian. Sampeyan kudu ngenteni nganti produk bali online utawa bakal menehi produk alternatif yen regane padha utawa luwih murah.
  • Kita duwe hak kanggo mbusak fitur saka produk apa wae kapan wae. Kita nindakake iki amarga sampeyan tetep aman ing game. Kita kerja keras kanggo mbalekake fitur nanging sajrone sampeyan bisa ngilangi siji utawa rong fitur. Hubungi dhukungan liwat live chat kanggo ngerteni manawa ana fitur sing dibatalake sadurunge tuku, yen sampeyan tuku lan sawetara fitur bakal dicopot, kita duwe hak ora ngetokake pengembalian dana.
  • Mangga dipriksa nganggo livechat / dhukungan kanggo ndeleng manawa produk wis kasedhiya, yen ora ana stok, bisa nganti 1-2 dina kerja kanggo dikirim ing kahanan langka, pangiriman kunci biasane ditindakake kanthi cepet utawa sajrone sawetara jam utawa menit .

Reregan, Pembayaran, Pengembalian dana_________________________________ 

  • Akun Paypal, sing duwe hak digunakake, dibutuhake kanggo akun utawa kunci sing mbayar.
  • Cara mbayar Mastercard, Visa, Amex utawa alternatif sing duwe hak digunakake, dibutuhake kanggo akun utawa kunci sing mbayar.
  • Yen sampeyan ndhaptar akun mbayar, sampeyan bakal tagihan saben wulan, triwulanan, utawa tahunan gumantung saka rencana sing dipilih, wiwit dina sampeyan menehi langganan berulang liwat Paypal utawa liwat Mastercard, Visa, Amex utawa pembayaran alternatif.
  • Kabeh pembayaran liwat Paypal & Mastercard, Visa, Amex utawa pembayaran alternatif yaiku kanggo langganan virtual, sing ora bisa dibalekake menyang forum. Sawise sampeyan ngakses forum pribadi utawa piranti lunak virtual, sampeyan wis nampa nilai lengkap saka tuku.
  • Amarga kabeh tumbas kanggo langganan forum virtual lan piranti lunak virtual, mula ora bakal ditampa pangembalian.
  • Pembayaran sing sampeyan bayar ora bisa dibalekake lan ditagih sadurunge. Ora bakal ana pembayaran maneh saka kredit apa wae utawa mbesuk kanggo panggunaan layanan parsial wulan kasebut.
  • Sawise ngakses forum pribadi, utawa ngakses piranti lunak virtual sing mbutuhake akun mbayar, sampeyan wis nampa total langganan lan ora bakal entuk mbalekake utawa kredit.
  • Kabeh biaya ora kalebu pajak, pungutan utawa bea sing dileksanakake dening panguwasa pajak.
  • Layanan ora bakal tanggung jawab kanggo ilang konten utawa fitur utawa ora bisa nindakake tugas amarga mudhun saka akun.

Pembatalan lan Pungkasan___________________________

  • Siji-sijine cara kanggo mbatalake langganan sing bola-bali menyang Layanan kasebut yaiku liwat Paypal utawa liwat prosesor pembayaran.
  • Sawise lengganan mbayar, akun sampeyan bakal mudhun dadi anggota gratis.
  • Layanan kasebut duwe hak nolak layanan kanggo sapa wae kanthi alesan apa wae.
  • Layanan kasebut nduweni hak kanggo mungkasi akun sampeyan. Iki bakal nyebabake mateni utawa mbusak akun sampeyan lan sampeyan bakal dicegah saka akses menyang layanan kasebut.

___________________________________________________________

Gagal Layanan kasebut nggunakake utawa ngetrapake hak utawa panentu saka Ketentuan Layanan ora bakal ngilangi hak utawa panentu kasebut. Katentuan Layanan minangka kabeh kesepakatan ing antarane sampeyan lan Layanan lan ngatur panggunaan Layanan, kanggo ngganti kesepakatan sadurunge sampeyan lan Layanan.

Layanan nduweni hak kanggo nganyari lan ngganti Katentuan Layanan saka wektu kanggo wektu tanpa kabar. Pangowahan utawa nganyari apa wae sing digawe ing aplikasi kasebut tundhuk Ketentuan Layanan kasebut. Terus nggunakake layanan kasebut sawise diowahi utawa dianyari bakal dadi idin kanggo nganyari lan / utawa pangowahan kasebut.

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan syarat layanan kasebut, sampeyan bisa ngirim email menyang [email protected]