Поврат на средства

Последно ажурирање: 8 август 2021 година

Нашите производи се испорачуваат во моментот само со преземање на Интернет. Откако вашата набавка ќе биде одобрена, ќе ја обработиме вашата нарачка. Нарачките обично се обработуваат во рок од еден (1) час, но може да траат дури дваесет и четири (24) часа за да се завршат. Откако вашата нарачка ќе биде обработена, ќе ви испратиме е-пошта за потврда користејќи ја адресата за е-пошта што ја дадовте на нашата форма за нарачка.

Оваа е-пошта ќе ви служи како електронска потврда за набавка и ќе ги содржи информациите што ви се потребни за пристап до преземањата на нашите производи.

Преземањата од нашите сервери се следат внимателно за да се осигурате дека сте во можност успешно да пристапите до нашите производи. Иако сме флексибилни и ви дозволуваме да завршите разумен број на преземања, нема да толерираме злоупотреба на преземања. Го задржуваме правото да го прекинеме вашиот пристап до нашите сервери за преземање.

Поврат на средства

Ние стоиме зад нашите производи и ваше задоволство од нив е важно за нас. Сепак, бидејќи нашите производи се дигитални производи испорачани преку преземање преку Интернет, ние не нудиме поврат на средствата.

Откако клучот / преземањето е доставено / прегледано, се согласувате да ги замавтувате сите права за наплата. Нема да се издаваат наплата откако ќе го преземете / прегледате клучот, бидејќи сметаме дека е откупен.

Пред да купите хакери, треба да разберете дека во ретки случаи корисниците можеби ќе треба повторно да ги инсталираат своите прозорци за да го поправат проблемот со измами, бидејќи понекогаш корисникот има стара или оштетена инсталација на Виндоус, доколку клиентот одбие да го инсталира повторно, барањето за рефундирање ќе биде отфрлен.

Ако играта е ажурирана, имајте на ум дека и измамите ќе треба да се ажурираат. Барањето за наплата за офлајн/ажурирање на производот ќе биде одбиено.

Цени, плаќање, враќање на средствата ___________________________ 

 • Потребна е сметка на Paypal, која имате право да ја користите, за која било сметка или клуч за плаќање.
 • Mastercard, Visa, Amex или алтернативни начини на плаќање што имате право да ги користите, се потребни за која било сметка или клуч за плаќање.
 • Ако се регистрирате за платена сметка, ќе ви се наплатува месечно, квартално или годишно во зависност од избраниот план, почнувајќи од денот кога сте овластиле периодична претплата преку Paypal или преку Mastercard, Visa, Amex или алтернативно плаќање.
 • Сите плаќања преку Paypal & Mastercard, Visa, Amex или алтернативно плаќање се за виртуелни, неповратни претплати на нашиот форум. Откако ќе пристапите до нашиот приватен форум или виртуелен софтвер, ја добивте целата вредност на вашето купување.
 • Бидејќи сите набавки се за претплати на виртуелен форум и виртуелен софтвер, нема да бидат прифатени поврати.
 • Плаќањата што ги извршувате не се враќаат и се наплатуваат однапред. Нема да има поврат на кој било вид или идни кредити за делумно користење месеци на услугата.
 • По пристапот до нашите приватни форуми или пристапот до нашиот виртуелен софтвер за кој е потребна сметка за плаќање, ја добивте целата вредност на вашата претплата и нема да имате право на поврат или кредит.
 • Сите такси се исклучени од каков било вид на даноци, давачки или давачки наметнати од даночните органи.
 • Услугата нема да биде одговорна за какво било губење на содржината или карактеристиките или неможност за извршување задачи што резултираат од деградирање на сметката.

Откажување и престанок _______________

 • Единствениот начин да се откаже каква било периодична претплата на Услугата е преку Paypal или преку нашиот процесор за плаќање.
 • По истекот на вашата платена претплата, вашата сметка ќе се намали на бесплатно членство.
 • Услугата го задржува правото да одбие услуга за никого од која било причина во кое било време.
 • Услугата има право да ја прекине вашата сметка. Ова ќе резултира во деактивирање или бришење на вашата сметка и ќе бидете спречени од пристапот до услугата.

___________________________________________________________

Неуспехот на Службата да оствари или спроведе какво било право или одредба од Условите на користење не претставува откажување од такво право или одредба. Условите на услугата го сочинуваат целиот договор помеѓу вас и Услугата и регулираат вашата употреба на Услугата, заменувајќи ги сите претходни договори помеѓу вас и Услугата.

Услугата го задржува правото да ги ажурира и менува Условите на користење од време на време без претходна најава. Сите промени или ажурирања направени во апликацијата се предмет на овие Услови на користење. Продолжувањето на користењето на услугата откако ќе се направат такви измени или ажурирања ќе претставува ваша согласност за тие ажурирања и / или измени.

Во секој случај имате прашање во врска со политиката за рефундирање, можете да го испратите по е-пошта на [email protected]