Последно ажурирање: 05 јануари 2021 година Gamepron. („Нас“, „ние“ или „наш“) работи со веб-страницата на Gamepron („Услугата“).

Оваа страница ве информира за нашите политики во врска со собирањето, користењето и објавувањето на личните информации кога користите нашата услуга.

Ние нема да ги користиме или да ги споделиме вашите информации со никого, освен како што е опишано во оваа Политика за приватност.

Ние ги користиме вашите лични информации за обезбедување и подобрување на услугата. Со користење на Услугата, вие се согласувате со собирање и употреба на информации во согласност со оваа политика. Освен ако не е поинаку определено во оваа Политика за приватност, термините што се користат во оваа Политика на приватност ги имаат истите значења како и во нашите Услови и услови, достапни на https://gamepron.com

Информации собирање и употреба

Додека ја користите нашата услуга, може да ве замолиме да ни дадете одредени лични податоци што можат да се препознаат, што може да се искористат за да ве контактираме или идентификуваме. Лично препознатливи информации („Лични информации“) може да вклучуваат, но не се ограничени на:

  • Име
  • E-mail адреса
  • Адреса

Пријавете се на податоци

Ние собираме информации што вашиот прелистувач ги испраќа секогаш кога ја посетувате нашата услуга („Податоци за најавување“). Овие податоци за дневник може да вклучуваат информации како што се адреса на Интернет протокол на вашиот компјутер („IP“), тип на прелистувач, верзија на прелистувач, страниците на нашата услуга што ги посетувате, времето и датумот на вашата посета, времето поминато на тие страници и други статистика.

Колачињата

Колачињата се датотеки со мала количина на податоци, кои можат да вклучуваат анонимен уникатен идентификатор. Колачињата се испраќаат до вашиот прелистувач од веб-страница и се чуваат на тврдиот диск на вашиот компјутер.

Ние користиме „колачиња“ за да собереме информации. Можете да му наложите на прелистувачот да ги одбие сите колачиња или да наведе кога се испраќа колаче. Меѓутоа, ако не прифаќате колачиња, можеби нема да можете да користите некои делови од нашата услуга.

Даватели на услуги

Ние можеме да вработуваме компании и поединци од трети страни за да ја олесниме нашата услуга, да ја обезбедиме Услугата во наше име, да ги извршуваме услугите поврзани со услугите или да ни помогне во анализирањето на начинот на кој се користи нашата услуга.

Овие трети страни имаат пристап до вашите лични информации само за да ги извршуваат овие задачи во наше име и се должни да не ги откриваат или да ги користат за која било друга цел.

безбедност

Безбедноста на вашите лични информации е важна за нас, но запомнете дека ниту еден метод за пренос преку Интернет, ниту методот за електронско складирање не е 100% безбеден. Додека ние се стремиме да ги користиме комерцијално прифатливите средства за заштита на вашите лични податоци, не можеме да ја гарантираме нејзината апсолутна сигурност.

Линкови до други сајтови

Нашата услуга може да содржи линкови до други сајтови кои не се управувани од нас. Ако кликнете на врската со трета страна, ќе бидете упатени на страницата на трета страна. Ви препорачуваме да ја прегледате Полиса за приватност на секоја страница што ја посетувате.

Ние немаме никаква контрола и не преземаме никаква одговорност за содржината, политиките за приватност или практиките на кои било трети страни или услуги.

Приватноста на децата

Нашата служба не обраќа лица на возраст под 18 ("Деца").

Ние не свесно собираме лични информации од децата под 18. Ако сте родител или старател и сте свесни дека вашето дете ни даде лични податоци, ве молиме контактирајте не. Ако откриеме дека дете под 18 ни обезбеди лични информации, ние веднаш ќе ги избришеме таквите информации од нашите сервери.

Согласност со законите

Ние ќе ги обелодениме Вашите лични податоци каде што тоа ќе го сторат со закон или судски налог.

Промени во оваа Политика на приватност

Ние можеме да ја ажурираме нашата политика за приватност од време на време. Ние ќе ве известиме за какви било промени со објавување на новата Политика за приватност на оваа страница.

Ве советуваме периодично да ја разгледате оваа Политика за приватност за сите промени. Промените во оваа Политика за приватност се ефективни кога се објавуваат на оваа страница.

Контактирајте нѐ

Ако имате какви било прашања во врска со оваа Политика за приватност, контактирајте со нас.