Глобален блог на промени

Ве молиме, проверете дали сте најавени, за да ги видите Водичите и датотеките

Може 20, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 21

11:24 часот - Intel работи со најновата лепенка за игри. Користете го истиот натоварувач Рестартирајте го вашиот компјутер пред да користите
Прочитај повеќе
Може 19, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 19

05:37 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Може 16, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 16

01:12 часот - INTEL е ажуриран. Користете го истиот подигнувач.
Прочитај повеќе
Може 15, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 15

08:11 часот - INTEL е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Може 14, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 14

11:51 часот - INTEL CW е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер
Прочитај повеќе
Може 12, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 12

11:48 часот - Интел е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. 11:43 часот - Божествено е ажурирано. Користење на…
Прочитај повеќе
Може 11, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 11

11:24 часот - INTEL е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Може 10, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 10

04:03 - Класиката е ажурирана. Користете го истиот подигнувач. - Класиката е ажурирана. Користете го истиот натоварувач.
Прочитај повеќе
Може 8, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 08

11:44 часот - Мулти-бес е ажуриран до најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Може 7, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 07

09:17 часот - СЦ, Хуш се ажурирани во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер
Прочитај повеќе
Може 5, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 05

02:58 часот - Форест е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Реши конфликт до
Прочитај повеќе
Може 4, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 04

08:57 часот - Мулти-бес е ажуриран до најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Подобрено предвидување на снајперист. Вчитај го прескокнување re
Прочитај повеќе
Може 3, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 03

11:25 часот - Мулти-бес е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. Додадени 3D кутии ESP.
Прочитај повеќе
Може 1, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 01

09:25 часот - Интел е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред да го користите повторно 03:14 AM
Прочитај повеќе
Април 29, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 29 април

05:07 часот - Артемида е ажурирана. Користете го истиот подигнувач. 04:47 часот - Божествено е ажурирано. Користење на…
Прочитај повеќе
Април 27, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 27 април

07:42 часот - Hush е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Април 22, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 23 април

08:52 часот - Бело е ажурирано. Користете го истиот подигнувач. 06:15 часот - Intel е ажуриран. Користење на…
Прочитај повеќе
Април 21, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 21 април

10:59 - Крид е ажуриран. Користете го новиот натоварувач v0421b 10:59 PM - Hush, Intel се ажурирани
Прочитај повеќе
Април 20, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 20 април

23:53 часот - Класиката е ажурирана. Користете го новиот натоварувач 0421 23:53 - Класик е ажуриран. Користете
Прочитај повеќе
Април 19, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 19 април

08:57 часот - Hush, Intel, Gamepron се ажурирани во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте ја вашата
Прочитај повеќе
Април 18, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 18 април

09:32 PM - Intel е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. Поправи несреќа што се случи при стартување на играта. 09: 32 часот
Прочитај повеќе
Април 17, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 17 април

07:23 часот - Интел е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. 07:23 часот - Gamepron е ажуриран. Користење на…
Прочитај повеќе
Април 15, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 15 април

06:20 часот - Gamepron е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. Применети поправки на перформансите во 06:19 часот - Класик е
Прочитај повеќе
Април 13, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 13 април

06:08 часот - Божественото е ажурирано. Користете го новиот подигнувач. Истата врска. Безбедносно ажурирање.
Прочитај повеќе
Април 11, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 11 април

06:52 часот - Алфа е ажурирана на најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. 06:50 часот - Неон
Прочитај повеќе
Април 10, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 10 април

04:44 часот, - Интел е префрлен назад во Неоткриени. Тие се компензирани во целост од 19 февруари. 04: 11
Прочитај повеќе
Април 9, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 9 април

10:30 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Април 6, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 6 април

07:57 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Април 5, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 5 април

11:36 часот - Хуш е ослободен со некои помали безбедносни закрпи. Користете го истиот подигнувач. 04:35 часот - Класик
Прочитај повеќе
Април 2, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 2 април

05:25 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Април 1, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 1 април

06:10 часот - Полноќ е ажурирано. Користете го новиот натоварувач 0401 05:25 PM - Крид е ажуриран. Користете
Прочитај повеќе
Март 31, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 31 март

07:48 часот - Божествено е ажурирано. Користете го новиот подигнувач. Истата врска за преземање. Внесена назад верзија aimbot 06: 05
Прочитај повеќе
Март 30, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 30 март

11:34 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Март 29, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 29 март

09:00 часот - Пош е ажуриран. Користете го новиот натоварувач 0329. Поправени неколку грешки Подобрена оптимизација Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Март 27, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 27 март

11:25 часот - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Март 26, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 26 март

09:33 часот - Gamepron е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред да го користите повторно 07:52 часот
Прочитај повеќе
Март 25, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 25 март

03:20 часот - Gamepron е ажуриран. Користете го новиот натоварувач 0325. Фиксна е комуникацијата до серверот. Застојот се компензира
Прочитај повеќе
Март 24, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 24 март

04:24 PM - Пош е ажуриран. Користете го новиот подигнувач. 04:07 часот - Gamepron е ажуриран. Користење на…
Прочитај повеќе
Март 23, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 23 март

07:44 часот - Интел е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред да го користите повторно 07:43 PM
Прочитај повеќе
Март 22, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 22 март

08:28 часот - Апекс е ажуриран. Проверуваме дали влијае на некој од нашите производи. 06:15 часот - Хуш
Прочитај повеќе
Март 21, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 21 март

9:52 часот - Го поместивме Gamepron да направиме тесно тестирање повторно за неколку дена. За тоа време, the
Прочитај повеќе
Март 20, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 20 март

08:37 часот - Класиката е ажурирана. Користете го новиот натоварувач 0320 08:55 - КОД е ажуриран. Следното
Прочитај повеќе
Март 19, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 19 март

08:13 - Ажуриран е COD. Ве молиме почекајте додека не се ажурираат и нашите производи. - Кометал е…
Прочитај повеќе
Март 17, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 17 март

09:35 часот - Божествено е ажурирано. Користете го новиот подигнувач. 08:52 часот - Крид е ажуриран. Користење на…
Прочитај повеќе
Март 16, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 16 март

08:57 часот - Пош е ажуриран. Користете го новиот подигнувач. 08:51 часот - COD е ажурирано. Ве молиме почекајте
Прочитај повеќе
Март 13, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 13 март

11:41 часот - Класиката е ажурирана. Користете го новиот натоварувач 0313 11:40 - Пош е ажуриран. Користете
Прочитај повеќе
Март 12, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 12 март

07:58 - Алфа е ажурирана. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред да го користите повторно Додадено за…
Прочитај повеќе
Март 11, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 11 март

09:26 часот - Интел е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. Оневозможени ги сите карактеристики на гледачот затоа што сега е сервер
Прочитај повеќе
Март 10, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 10 март

01:06 часот - Божественото е ажурирано. Користете го новиот подигнувач. Истата врска. 11:28 часот - Шумата е ажурирана
Прочитај повеќе
Март 9, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 09 март

11:30 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Март 8, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 08 март

- Хуш е ажуриран. користете го истиот натоварувач. Додадено средство за чистење на натоварувачот за да ја отстраните забраната за сенка
Прочитај повеќе
Март 6, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 06 март

09:36 часот - Camo Unlocker е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Автоматско ажурирање 08:57 часот
Прочитај повеќе
Март 5, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 05 март

11:12 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Сè уште е во тестирање
Прочитај повеќе
Март 4, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 04 март

23:59 часот - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот натоварувач Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Март 3, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промена - 03 март

07:49 часот - Интел е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. Додадена е конфигурација за hotkey конфигурација Battlemode Може да видите какво оружје носат Spectator
Прочитај повеќе
Март 2, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог за промени - 02 март

11:16 часот - Gamepron, Intel, SC сите работат после последната лепенка за игри. 06:48 часот - Хоплит е
Прочитај повеќе
Февруари 27, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 27 февруари

08:00 часот - Шумата е ажурирана. Користете го истиот подигнувач. 05:49 PM - СК е ажурирано. Користење на…
Прочитај повеќе
Февруари 26, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 26 февруари

07:40 часот - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. 06:12 часот - Играна on
Прочитај повеќе
Февруари 25, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 25 февруари

09:34 часот - Пош, ние сме свесни за проблемите со овој измамник. Инвеститорот работи на исправка.
Прочитај повеќе
Февруари 24, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 24 февруари

03:12 часот - Gamepron е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Автоматска датум од 03:02 часот - СЦ
Прочитај повеќе
Февруари 23, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 23 февруари

01:13 часот - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач.
Прочитај повеќе
Февруари 22, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 22 февруари

09:38 часот - SC е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Февруари 21, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 21 февруари

01:54 часот - Алфа е ажурирана. Користете го новиот натоварувач 0221. Додадено ново мени. Додадени нови функции. Проверете ја страницата
Прочитај повеќе
Февруари 20, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 20 февруари

05:54 часот - Крид е ажуриран. Користете нов натоварувач 0220 04:35 PM - Gamepron е ажуриран во
Прочитај повеќе
Февруари 19, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 19 февруари

05:28 PM - Пош е ажуриран. Користете го новиот натоварувач 0219a 05:28 PM - Крид е ажуриран. Користете
Прочитај повеќе
Февруари 18, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 18 февруари

04:57 часот - Крид е ажуриран. Користете нов натоварувач v0218a 04:50 PM - играта Валорант е ажурирана. Ве молиме да…
Прочитај повеќе
Февруари 17, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 17 февруари

11: 13 часот - Пош е ажуриран. Користете го новиот натоварувач 0217 10:25 - Интел е ажуриран на
Прочитај повеќе
Февруари 16, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 16 февруари

09:41 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Февруари 13, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 13 февруари

06:44 часот - Клиентот за полноќ е ажуриран. Сите производи одат на Одржување. Noticeе забележиме кога секој производ
Прочитај повеќе
Февруари 12, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 12 февруари

08:40 часот - Класиката е ажурирана. Користете го истиот подигнувач. 02:33 PM - Пош е ажуриран. Користење на…
Прочитај повеќе
Февруари 11, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 11 февруари

02:00 часот - Creed е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го новиот натоварувач 0211. Додадени се 14 часа…
Прочитај повеќе
Февруари 10, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 10 февруари

08:56 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Февруари 9, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 9 февруари

16:03 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Февруари 8, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 8 февруари

11:29 часот - SC е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Февруари 7, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 7 февруари

07:30 часот - Пош е ажуриран. Користете нов натоварувач v0208 Додадено е копче за паника на копчето КРАЈ Додадено чистење
Прочитај повеќе
Февруари 5, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 6 февруари

10:40 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Февруари 5, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 5 февруари

11:00 часот - Интел е ажуриран до најновата лепенка. Користете го истиот подигнувач. 03:54 часот - Интел има
Прочитај повеќе
Февруари 4, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 4 февруари

2:22 - Нов производ е додаден на нашите списоци! Шума! Шумата е многу едноставен измамник со камери
Прочитај повеќе
Февруари 3, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 3 февруари

02:44 PM - INTEL е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. 02:04 часот - Крид ...
Прочитај повеќе
Февруари 2, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 2-ри февруари

10:04 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Февруари 1, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 1 февруари

4:03 - Интел е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. Статусот се премести од тестирање на Интернет. Имало…
Прочитај повеќе
Јануари 31, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 31 јануари

5:38 часот - Интел е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. Додадени се коски на Аимот, што го прави амбибот многу повеќе
Прочитај повеќе
Јануари 30, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 30 јануари

12:06 часот - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот натоварувач Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Јануари 29, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 29 јануари

10:29 часот - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот натоварувач Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Јануари 28, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 28 јануари

10:43 часот - Сега се придвижуваме ажурирање на измамникот на Gamepron со некои оптимизации за поддршката на EAC, како
Прочитај повеќе
Јануари 27, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 27 јануари

7:55 часот - Крид е ажуриран. користете нов натоварувач v0127b Фиксна грешка при вбризгување 10:26 часот - верата е
Прочитај повеќе
Јануари 26, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 26 јануари

10:11 - Интел е ажуриран во најновата лепенка за игри. Користете го истиот подигнувач. Рестартирајте го вашиот компјутер пред
Прочитај повеќе
Јануари 24, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 24 јануари

4:35 часот - Полноќ е ажурирано. Користете го истиот подигнувач. Копчињата замрзнати.
Прочитај повеќе
Јануари 23, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 23 јануари

9:14 - Интел е ажуриран до најновата лепенка. Користете го истиот натоварувач во 9:13 часот - Интел има
Прочитај повеќе
Јануари 22, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 22 јануари

18:36 часот - Интел е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. Фиксна тивка цел Додадено хакирање на брзина назад 18:34 часот -…
Прочитај повеќе
Јануари 21, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 21 јануари

11:20 часот - Интел е ажуриран. Користете го истиот подигнувач. отстранети отстранете ја тежината затоа што е закрпено отстранетата брзина од закрпен…
Прочитај повеќе
Јануари 20, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 20 јануари

8:09 часот - Крид е ажуриран. Користете го новиот натоварувач v0120a ​​8:08 PM - Коко е ажурирано. Користете
Прочитај повеќе
Јануари 19, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 19 јануари

10:07 часот - Пош е ажуриран. Користете го новиот натоварувач 0120. - Поправена грешка при најавување на клучот. Рестарт…
Прочитај повеќе
Јануари 18, 2021 in Блог и ажурирања на промени

Блог на промени - 18 јануари

9:48 часот - Пош е ажуриран. Користете го новиот подигнувач. Додадено решение за (модели на плеери, подобрување на нивната видливост,
Прочитај повеќе