Kushtet e Shërbimit ("Kushtet")

Përditësuar së fundmi: 5 janar 2021

Ju lutemi lexoni me kujdes këto Kushte të Shërbimit ("Kushtet", "Kushtet e Shërbimit") para se të përdorni faqen në internet https://gamepron.com ("Shërbimin").

Qasja dhe përdorimi i Shërbimit është i kushtëzuar nga pranimi dhe pajtueshmëria me këto Kushte. Këto Terma vlejnë për të gjithë vizitorët, përdoruesit dhe të tjerët që hyjnë ose përdorin Shërbimin.

Duke hyrë ose duke përdorur Shërbimin ju pranoni të jeni të detyruar nga këto Kushte. Nëse nuk pajtoheni me ndonjë pjesë të kushteve, atëherë nuk mund të hyni në Shërbimin.

Kushtet e përgjithshme                                        

 • Ju duhet të siguroni informacion të vlefshëm të nevojshëm për të përfunduar procesin e regjistrimit.
 • Shërbimi nuk do të jetë përgjegjës për asnjë humbje të të dhënave, zbulimin e të dhënave ose dëmtimin e shkaktuar që do të rezultojë nga mos sigurimi i fjalëkalimit dhe llogarisë tuaj.
 • Ju nuk duhet të shkelni ndonjë ligj ose të bëni ndonjë përdorim të paautorizuar ose të paligjshëm gjatë dhe duke përdorur shërbimin.
 • Ju do të jeni përgjegjës për të gjithë përmbajtjen dhe veprimtarinë që mbahet nën llogarinë tuaj.
 • Duhet të jeni 15 vjeç e lart për të përdorur këtë Shërbim.
 • Mbështetja është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive që paguajnë përmes forumeve tona të internetit.
 • Përdorimi juaj i Shërbimit është në rrezikun tuaj të vetëm. Shërbimi ofrohet mbi bazën "siç është".
 • Ju nuk duhet të rishitni, kopjoni ose kopjoni shërbimin, ose ndonjë pjesë të tij, pa një leje me shkrim nga Shërbimi.
 • Shembull loje. nuk garanton që shërbimi do t'i përgjigjet nevojave tuaja, do të jetë pa gabime, do të jetë i sigurt ose do të jetë i disponueshëm në çdo kohë.
 • Shërbimi mban të drejtat e tij për të hequr, ose jo për të hequr, çdo përmbajtje të cilën ne e paligjshme ose fyese. Sidoqoftë, çdo abuzim ose kërcënim me shkrim i bërë në një llogari do të rezultojë në përfundimin e menjëhershëm të kësaj llogarie.
 • Ju qartë e kuptoni dhe pranoni që Shërbimi nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë dëm të drejtpërdrejtë ose indirekt, duke përfshirë por pa u kufizuar në dëmet për humbjen e të dhënave, fitimet ose humbje të tjera jo-materiale që rezultojnë nga përdorimi i drejtpërdrejtë ose indirekt i shërbimit.
 • Ju pranoni të dëmshpërbleni dhe të mbani të padëmshëm Shërbimin dhe bashkëpunëtorët e tij, oficerët, agjentët dhe punonjësit nga humbja ose kërcënimi i humbjes ose shpenzimit për shkak të përgjegjësisë ose përgjegjësisë së mundshme të Shërbimit për ose që del nga pretendimet për dëmtime. Në një rast të tillë, Shërbimi do t'ju ofrojë një njoftim me shkrim për pretendimin, padinë ose veprimin e tillë.

Aksesi dhe marrëdhëniet____________________________          

 • Ju pranoni që nuk jeni punonjës i Microsoft, The Coalition, Nexon, Wargaming, Ubisoft, Studio Wildcard, Electronic Arts, DICE, Reto-Moto, Rockstar, 2K Games, Activision, ose Industritë e Offworld dhe nuk jeni anëtar i familjes ose i njohur nga të lartpërmendurat.
 • Ju pranoni që nuk jeni punonjës i ndonjë firme ligjore të kontraktuar me Microsoft, The Coalition, Nexon, Wargaming, Ubisoft, Studio Wildcard, Electronic Arts, DICE, Reto-Moto, Rockstar, 2K Games, Activision, ose Industritë e Botës dhe nuk jeni një anëtar i familjes ose i njohur i firmës në fjalë.
 • Ju pranoni që nuk jeni punonjës i ndonjë kompanie që ofron një shërbim anti-mashtrim duke përfshirë Punkbuster, Valve, GameBlocks, Battleye ose EasyAntiCheat, dhe nuk jeni një anëtar i familjes ose njohje e sipërpërmendur.
 • Ju nuk jeni punonjës i ndonjë studioje për zhvillimin e lojërave.
 • Ju nuk po blini nga faqja jonë për ndonjë qëllim hetimor.
 • Ju pranoni të mos bëni një person tjetër.
 • Ju nuk mund të përdorni Shërbimin, faqen e internetit, forume ose softuerin e Shërbimit nëse ndonjë nga kushtet e mësipërme vlen për ju.
 • Nëse shkelni ndonjë nga kushtet e mësipërme, ju pranoni të paguani Gamepron $ 30,000 USD për çdo hyrje në softuerin dhe forumet tona.
 • Shembull loje. në asnjë rast nuk do të mbahet përgjegjës për dëmet e drejtpërdrejta, indirekte, të rastësishme, të veçanta, ndëshkuese ose pasuese të çfarëdo natyre, të shkaktuara nga përmbajtja ose qasja në faqen e internetit.

Çelësat CD, çelësat e licencave, çelësat e produkteve_____________________________ 

 • Ndonjë nga llogaritë tuaja të lojës, llogaritë në internet, lojërat, çelësat dhe kompjuteri është plotësisht përgjegjësia juaj. Nëse jeni duke përdorur ose abuzuar me softuerin tonë dhe ndaloheni, kjo shihet si përgjegjësia juaj.
 • Kur blini një shërbim pajtimi nga faqja jonë e internetit, pajtimi do të fillojë kur të konfirmojmë pagesën tuaj. Abonimi do të ndalet në fund të periudhës së blerë; Ne nuk i ngrijmë abonimet në asnjë term, përveç nëse e shprehim specifikisht. Nëse keni blerë një pajtim në vazhdim, i cili rinovohet në fund të çdo muaji, mund ta anuloni këtë përmes faqes tonë të dyqanit, në mënyrë që të mos faturoheni muajin tjetër. Abonimet mund të japin një licencë të kufizuar jo-ekskluzive për të përdorur softuer që është i arritshëm vetëm për përdoruesit e një grupi specifik të përdoruesve VIP, megjithatë kjo qasje mund të jetë subjekt i ndërprerjes, mirëmbajtjes së ndërprerjes ose ndërprerjes. Në të cilën në disa raste do të ofrohet kompensim. Çelësat e aktivizimit të licencës së pajtimit do të japin një periudhë të caktuar kohore që përdoruesit të kenë qasje në shërbimin softuer që ne ofrojmë.
 • Përdoruesit nuk duhet të regjistrojnë një çelës të ri derisa të mbarojë koha juaj e pajtimit aktiv. Periudhat kohore të pajtimit nuk grumbullohen por do të ekzekutohen njëkohësisht nëse regjistrohen më shumë se 1 çelës në të njëjtën llogari. Ne nuk do të rregullojmë / shtojmë kohën e pajtimit në llogaritë e përdoruesve në asnjë rrethanë nëse keni aktivizuar më shumë se 1 çelës gjatë një periudhe kohore të pajtimit të aktivizuar.
 • Në rastin e një klienti që dëshiron të ndryshojë një shërbim, ai do t'i nënshtrohet një "pagese ndryshimi" 20-40 USD si dhe diferenca e çmimit duhet të paguhet. Ndryshimi i çelësave NUK ofrohet zakonisht dhe u takon administratorëve të faqes së internetit të zgjedhin në cilat situata mund të zbatohet. Kështu që një klient nuk mund të presë që të jetë në gjendje të ndryshojë shërbimet gjatë periudhës së pajtimit të tij.
 • Ndonjë nga llogaritë tuaja të lojës, llogaritë në internet, lojërat, çelësat dhe kompjuteri është plotësisht përgjegjësia juaj. Nëse jeni duke përdorur ose abuzuar me softuerin tonë dhe ndaloheni, kjo shihet si përgjegjësia juaj.
 • Pas blerjes së softuerit do të merrni një çelës dhe mundësinë për të shkarkuar softuerin, pasi të keni marrë / parë çelësin, nuk do të ofrohen rimbursime.
 • Lejohet transferimi i çelësit tek njerëzit e tjerë, duke bërë këtë megjithatë koha automatikisht do të zbritet nga çelësi i licencës suaj.
 • Responsibilityshtë përgjegjësia juaj të kontrolloni nëse produkti është i pajtueshëm me kompjuterin tuaj, d.m.th. të gjitha produktet inteligjente punojnë vetëm me CPU intel janë të përcaktuara qartë në faqet e produktit. Asnjë rimbursim nuk do të lëshohet ose nuk do të ofrohen çelësa të rinj për produktet e tjera nëse e bëni këtë gabim. Nëse rastësisht nuk e kemi dorëzuar çelësin dhe e vini re këtë ne do t'ju ofrojmë një produkt tjetër nëse çmimi është i njëjtë ose më i ulët se i paguar.
 • Responsibilityshtë përgjegjësia juaj të kontrolloni statusin e produktit, ne nuk do të lëshojmë rimbursime nëse produkti është jashtë linje ose teston. Ju do të duhet të prisni derisa produkti të kthehet në internet ose ne do t'ju ofrojmë një produkt alternativ nëse është i njëjti çmim ose më lirë.
 • Ne rezervojmë të drejtën të heqim çdo tipar të cilitdo prej produkteve në çdo kohë. Ne e bëjmë këtë për shkak të mbajtjes tuaj të sigurt në lojë. Ne punojmë shumë për të rikthyer funksionet por gjatë kohës tuaj një ose dy karakteristika mund të hiqen. Ju lutemi kontaktoni ndihmën përmes bisedës së drejtpërdrejtë për të zbuluar nëse ndonjë tipar është hequr para blerjes tuaj, nëse blini dhe disa karakteristika janë hequr ne rezervojmë të drejtën të mos lëshojmë një rimbursim.
 • Ju lutemi kontrolloni me livechat / mbështetje për të parë nëse produkti është në gjendje, nëse nuk është në magazinë mund të duhen deri në 1-2 ditë pune për tu dorëzuar në rrethana të rralla, dorëzimi i çelësit normalisht bëhet menjëherë ose brenda disa orësh ose minutash .

Çmimi, Pagesa, Rimbursimet___________________________ 

 • Një llogari Paypal, të cilën ju keni të drejtë të përdorni, kërkohet për çdo llogari pagese ose çelës.
 • Një Mastercard, Visa, Amex ose mënyra alternative të pagesës që ju keni të drejtë të përdorni, kërkohet për çdo llogari ose çelës pagese.
 • Nëse regjistroheni për një llogari pagese, do të faturoheni në baza mujore, tremujore ose vjetore në varësi të planit të zgjedhur, duke filluar nga dita kur autorizoni një pajtim të përsëritur përmes Paypal ose përmes Mastercard, Visa, Amex ose pagesa alternative.
 • Të gjitha pagesat përmes Paypal & Mastercard, Visa, Amex ose pagesa alternative janë për pajtime virtuale, të pakthyeshme në forumin tonë. Pasi të keni hyrë në forumin tonë privat ose programin virtual, keni marrë vlerën e plotë të blerjes tuaj.
 • Meqenëse të gjitha blerjet janë për pajtime në forume virtuale dhe softuer virtual, nuk do të pranohen kthime.
 • Pagesat që bëni ju janë të pakthyeshme dhe faturohen paraprakisht. Nuk do të ketë rimbursime të çfarëdo lloji ose kredite të ardhshme për muajt e pjesshëm të përdorimit të shërbimit.
 • Me të hyrë në forumet tona private ose duke hyrë në softuerin tonë virtual, të cilët të dy kërkojnë një llogari pagese, ju keni marrë vlerën e plotë të pajtimit tuaj dhe nuk do të keni të drejtë për asnjë rimbursim ose kredi.
 • Të gjitha tarifat janë ekskluzive të çdo lloji të taksave, taksave ose detyrimeve të vendosura nga autoritetet tatimore.
 • Shërbimi nuk do të jetë përgjegjës për çdo humbje të përmbajtjes ose veçorive ose pamundësisë për të kryer detyra që rezultojnë nga ulja e vlerës së llogarisë.

Anulimi dhe Përfundimi___________________________

 • Mënyra e vetme për të anuluar çdo pajtim të përsëritur në Shërbim është përmes Paypal ose përmes procesuesit tonë të pagesave.
 • Pas skadimit të pajtimit tuaj të paguar, llogaria juaj do të ulet në një anëtarësim falas.
 • Shërbimi rezervon të drejtën të refuzojë shërbimin për këdo për ndonjë arsye në çdo kohë.
 • Shërbimi ka të drejtë të përfundojë llogarinë tuaj. Kjo do të rezultojë në çaktivizimin ose fshirjen e llogarisë tuaj dhe do të parandaloheni nga hyrja në shërbim.

___________________________________________________________

Dështimi i Shërbimit për të ushtruar ose zbatuar ndonjë të drejtë ose dispozitë të Kushteve të Shërbimit nuk do të përbëjë heqje dorë nga e drejta ose dispozita e tillë. Kushtet e Shërbimit përbëjnë të gjithë marrëveshjen midis jush dhe Shërbimit dhe rregullon përdorimin tuaj të Shërbimit, duke zëvendësuar çdo marrëveshje paraprake midis jush dhe Shërbimit.

Shërbimi rezervon të drejtën për të azhurnuar dhe ndryshuar Kushtet e Shërbimit herë pas here pa njoftim. Çdo ndryshim ose azhurnim i bërë në aplikim i nënshtrohen këtyre Kushteve të Shërbimit. Vazhdimi i përdorimit të shërbimit pasi të bëhen ndryshime të tilla ose azhurnime do të përbëjë pëlqimin tuaj për ato azhurnime dhe / ose ndryshime.

Në çdo rast që keni një pyetje në lidhje me këto kushte të shërbimit, mund ta dërgoni me email në [email protected]