Përditësuar së fundmi: 05 Jan, 2021 Gamepron. ("Ne", "ne", ose "tonë") operon në faqen e internetit të Gamepron ("Shërbimi").

Kjo faqe ju informon për politikat tona në lidhje me mbledhjen, përdorimin dhe zbulimin e Informacioneve Personale kur përdorni Shërbimin tonë.

Ne nuk do të përdorim ose ndajmë informacionin tuaj me askënd përveç siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë.

Ne përdorim Informacionin tuaj Personal për sigurimin dhe përmirësimin e Shërbimit. Duke përdorur Shërbimin, ju pranoni mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në përputhje me këtë politikë. Përveç nëse përcaktohet ndryshe në këtë Politikë të Privatësisë, termat e përdorur në këtë Politikë të Privatësisë kanë të njëjtat kuptime si në Kushtet dhe Kushtet tona, të arritshme në https://gamepron.com

Mbledhja dhe Përdorimi i Informacionit

Ndërsa përdorni Shërbimin tonë, ne mund t'ju kërkojmë që të na jepni disa informacione personalisht të identifikueshme që mund të përdoren për t'ju kontaktuar ose identifikuar ju. Informacioni i identifikueshëm personalisht ("Informacioni Personal") mund të përfshijë, por nuk kufizohet vetëm në:

  • emër
  • Email adresa
  • Adresa

Të dhënat e regjistrit

Ne mbledhim informacione që shfletuesi juaj dërgon sa herë që vizitoni Shërbimin tonë ("Të dhënat e Log"). Këto të dhëna Log mund të përfshijnë informacione të tilla si adresa e Internetit të kompjuterit tuaj ("IP") adresa, lloji i shfletuesit, versioni i shfletuesit, faqet e Shërbimit tonë që vizitoni, koha dhe data e vizitës tuaj, koha e kaluar në ato faqe dhe të tjera statistikat.

biskota

Cookies janë skedarë me sasi të vogël të të dhënave, të cilat mund të përfshijnë një identifikues unik anonim. Cookies dërgohen në shfletuesin tuaj nga një faqe në internet dhe ruhen në hard diskun e kompjuterit tuaj.

Ne përdorim "cookie" për të mbledhur informacion. Ju mund ta udhëzoni shfletuesin tuaj të refuzojë të gjitha cookie-t ose të tregojë kur një cookie po dërgohet. Sidoqoftë, nëse nuk pranoni cookie, mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa pjesë të Shërbimit tonë.

Ofruesit e shërbimeve

Ne mund të punësojmë kompani dhe individë të palës së tretë për të lehtësuar Shërbimin tonë, për të ofruar Shërbimin në emër tonë, për të kryer shërbime të lidhura me Shërbimin ose për të na ndihmuar në analizimin e mënyrës se si përdoret Shërbimi ynë.

Këta palë të treta kanë qasje në të dhënat tuaja personale vetëm për të kryer këto detyra në emër tonë dhe janë të detyruar të mos e zbulojnë ose ta përdorin atë për ndonjë qëllim tjetër.

Siguri

Siguria e informacionit tuaj personal është e rëndësishme për ne, por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit në internet, ose metoda e ruajtjes elektronike është 100% e sigurt. Ndërsa përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme nga tregu për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, ne nuk mund ta garantojmë sigurinë absolute të saj.

Lidhje me faqe të tjera

Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me faqet e tjera që nuk operohen nga ne. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, do të drejtoheni në atë faqe të palës së tretë. Ne ju këshillojmë fuqimisht që të rishikoni Politikën e privatësisë për çdo vend që vizitoni.

Ne nuk kemi kontroll dhe nuk marrim përgjegjësi për përmbajtjen, politikat e privatësisë ose praktikat e ndonjë skuadre ose shërbimesh të palëve të treta.

Privatësia e Fëmijëve

Shërbimi ynë nuk i adreson askujt nën moshën 18 ("Fëmijët").

Ne nuk mbledhim me vetëdije informacionin personal të identifikueshëm nga fëmijët nën 18. Nëse jeni prind ose kujdestar dhe jeni në dijeni se fëmija juaj na ka dhënë informacione personale, ju lutemi na kontaktoni. Nëse zbulojmë se një fëmijë nën 18 na ka dhënë informacion personal, ne do ta fshijmë këtë informacion nga serverët tanë menjëherë.

Pajtueshmëria me ligjet

Ne do të zbulojmë Informacionin Tuaj Personal aty ku kërkohet ta bëjë këtë me ligj ose me thirrje.

Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë

Ne mund të përditësojmë herë pas here Politikën tonë të privatësisë. Ne do t'ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar Politikën e re të privatësisë në këtë faqe.

Ju këshilloheni të rishikoni rregullisht këtë Rregullore për çdo ndryshim. Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë janë efektive kur ato janë postuar në këtë faqe.

NA KONTAKTONI

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Privacy Policy, ju lutemi na kontaktoni.