Accento CSGO Hack

CSGO Accento është zgjidhja gjithçka në një për çdo lojtar të CSGO!

Aksesi 1 ditor

Shihni pse njerëzit janë duke u kënaqur me këtë Hack CSlar yjor - Bleni një Çelës Produkti 1-Ditor Sot!

Jo aktualisht në dispozicion

Hyrja 1 javore

Bëhuni një pjesë e ekipit dhe ndjejeni fuqinë për më gjatë - Bleni një Çelës Produkti 1-Javor Sot!

Jo aktualisht në dispozicion

Aksesi 1 Muaj

Dëshironi të konkurroni edhe më shumë se një javë? - Bleni një Çelës Produkti 1-Mujor Sot!

$ 20.00

Blerja e Aksesit

Counter-Strike: Global Offensive ka qenë një element kryesor në komunitetin e lojrave për një kohë të gjatë, prandaj ne ende kemi një ekip zhvillimi për të. Loja ende po lulëzon dhe CSGO Accento Hack do t'ju ndihmojë të lulëzoni gjithashtu!

Informacione CSGO Accento Hack

Nëse jeni i ri në skenën e CSGO ose thjesht dëshironi një ngritje të vogël në performancë, përdorimi i CSGO Accento Hack është ndoshta mënyra më e lehtë për ta bërë këtë. Jo vetëm që do të fitoni qasje në CSGO Aimbot më të mirë, por gjithashtu do të vini re se sa e mahnitshme është CSGO Wallhack brenda këtij produkti. Ekzistojnë shumë opsione ESP për të zgjedhur mbi të gjitha, si dhe disa veçori të tjera shtesë që do të bëjnë pothuajse të garantuar marrjen e një fitore në CSGO.

Kombinueshmëria
Intel & AMD
Operimit të Sistemit
Windows 7 & 10 (të gjitha ndërtimet)
Gjuhe
Menuja angleze
Siguri
HWID I mbyllur

Vlerësimi i Hack:

Lehtësinë e përdorimit:

karakteristika

CSGO Accento Hack ynë ofron mbrojtje kundër mashtrimit nga VAC3, EAC, ESL, CEVO, SMAC dhe më shumë. CSGO Aimbot ofron Auto-Fire, Qëllim të Qetë, Mënyrë të Heshtur, Automatik, Rrethim FOV, Qëllim të Sigurt, Kontroll të Tymit dhe shumë më tepër. Priorizimi është gjithashtu i pranishëm, dhe numri i opsioneve të ESP është i pamasë!

LOJTARËT

 • Emri / Trego pseudonimet e lojtarit
 • Linja / Trego linjat për lojtarët
 • Drejtimi / Trego se ku po kërkojnë kundërshtarët
 • Kockë / Trego skeletin tek lojtarët
 • Fshih emrat / Fshih pseudonimet e lojtarëve
 • Hitbox / Trego kutitë e hitit të lojtarit, FPS mund të humbasë
 • Qëllimi / Trego pikën mbi armikun tek i cili do të ndodhë maja
 • Shkëlqim / Ndizet efekti i dritës së pasme, FPS mund të humbasë
 • Fjetur / Shfaq vendndodhjen e fundit të lojtarëve kur informacioni rreth tyre nuk transmetohet më në server
 • Armë / Zgjidh armët e tipit të ekranit
 • Shëndeti / Zgjidhni llojin e shiritave të shëndetit
 • Çamët / Zgjidhni llojin e Çamëve
 • Kuti / Zgjidhni llojin e shesheve 2D

LOKAL

 • Crosshar / Afisho kryqëzimin
 • Përhapja / Shpërndarja e ekranit
 • Ndihmës i Granatës / Shfaq vijën që do të fluturojë granata
 • Treguesi i vonesës / Treguesi i nivelit të rremë (numri i ekipeve që do të dërgohen në 1 paketë të dhënash), është aktiv vetëm kur akti i robotit është aktiv ose kur është i ligjshëm
 • emrat janë aktiv - Person i tretë mbi vdekjen / Pas vdekjes, një aparat fotografik me 3 persona do të jetë aktiv
 • Modeli Fake / Do të tregojë modelin e rremë hitbox, funksionon vetëm me ragebot të ndezur
 • FOV / Rregulloni distancën e kamerës
 • Person i tretë / Ndryshoni mënyrën e kamerës nga 1 në 3 fytyra dhe prapa
 • YawIndicator / Shfaq shigjetën duke treguar Shtimin e antiaimov
 • Synoni FOV / Shfaqni FOV aimbot

Filtra

 • Vetëm e dukshme / Shfaq vetëm lojtarët e dukshëm
 • Firendly / Shfaq ESP për aleatët
 • Lokale / Shfaq ESP në vetvete
 • Dëmtimi / Shfaqni dëmtimin
 • Hitmarker / Kur godet një armik, një kryq
 • Treguesi me formë do të shfaqet në sy - Gri Botërore / Bën të gjithë hartën me ngjyra gri (në të zezë dhe të bardhë)
 • Jo Flash / Çaktivizo efektin verbues
 • Pa tym / Bëni tymin transparent
 • Props transparente / Tekste të tejdukshëm që mbivendosen në majë të hartës (për shembull, porta në Pluhuri 2)
 • Props me ngjyra / Njësoj si më sipër vetëm tani ato janë gjithashtu me ngjyra
 • me ngjyra Bota / Ndryshon ngjyrën e mjedisit, është e nevojshme të instaloni fi isshtë në skedën Ngjyrat
 • Artikulli / Shfaq artikujt
 • Chams / Trego Chams në objekte, ju mund të humbni FPS
 • Gjurmuesit / Trego ku plumbat fluturues

Të ndryshme

 • Spektator / Shfaq ata që po të shikojnë
 • Rank / Shfaq gradën e lojtarëve
 • Radar / Ekran Radar 2D
 • Kohëmatësi i bombës / Afishoni kohën para shpërthimit të bombës
 • Backtrack Chams / Shfaq modelin e luajtësit për backtrack
 • Tingulli / Shfaq qarqet në burimin e zërit
 • Distanca ESP / Vizatimi maksimal i distancës për mënyrën battleroyale
 • Distanca maksimale / Distanca maksimale për tingullin esp
 • shigjetat / shfaq një shigjetë që tregon në drejtim të armikut
 • rrezja / Ndryshoni diapazonin e ekranit për revole

LEGITBOT: Kryesor

 • Cilësimet / Cilësimet Globale do të zbatohen për të gjitha armët në të njëjtën kohë, por akoma veçmas për ato primare dhe dytësore
 • Zjarri automatik / Ndizni shkrepjen automatike
 • Mënyra e Qëllimit / Vendosni tastin për të aktivizuar aimbotin, nëse nuk shtypni për 2 sekonda, ajo do ta vendosë makinën në distancën FOV / 2D në të cilën aimbot do të ndizet
 • Shpejtësi e butë / Aimbot
 • Autowall / Mundësimi i skanimit nëpër mure në një aimbot
 • Qëllimi i heshtur / i padukshëm aimbot
 • Qëllimi i Sigurt / Një version më pak i saktë, por më i sigurt i një aimbot-i
 • Ngjitës / Aimbot duke marrë parasysh shpejtësinë, i qëndron kundërshtarit në lëvizje
 • Kontrolli i tymit do të funksionojë nëse armiku qëndron pas tymit ose në të
 • RCS / Mundësimi i shtypjes së kthimit
 • Shtypja e tërheqjes së tipit / tipit RCS
 • FOV / Zgjidhni llojin e FOV
 • Lloji i synimit / Zgjidhni llojin e aimbotit

LEGITBOT: Pozicioni

 • Prioriteti / (1 hitbox që skanohet nga një aimbot)
 • Çelësa nga koka në këmbë (0 - HitBox i zgjedhur jo i skanuar, 1 - përfshijnë HitBox të zgjedhur në skanim, 2 - përfshin pika të shumta të HitBox në skanim)
 • Çelësat nga koka te këmbët (0 - hitbox i zgjedhur nuk është i pastër, 1 - hitbox përfshin të zgjedhur në skanimin 2 - përmban disa pika me një skedar hit skanimi)

LEGITBOT: SAKTSIA

 • Backtrack / Kur shkrepja automatike është e ndezur, backtrack do të funksionojë, domethënë nëse armiku kalon një pengesë të mundshme dhe nuk është më e dukshme, atëherë mund ta godisni atë brenda 0.2 sekondave
 • Ignore Jump / Aimbot injoron kërcimin e lojtarëve
 • Not Synimi Ndërsa Flashed / Aimbot nuk funksionon kur jemi të verbuar
 • Modaliteti i këmbëzës / Vendosja e shkaktarëve të çelësit të këmbëzës, nëse nuk e shtypni për 2 sekonda, ajo vendos makinën
 • Vonesa / Vonesa e këmbëzës para se të shkrepni këmbëzën
 • Lloji Hitchance / Hitsance, rrëshqitësi rregullon "saktësinë / saktësinë", vlera më e madhe është më e saktë, por nd ngadalshëm do të shkrepë
 • Dëmi i vogël / aimbot do të shkaktohet vetëm nëse dëmi i është bërë armikut më shumë se sa është specifikuar

LEGITBOT: Faktorët

 • Shkalla e zjarrit / Shkalla e zjarrit
 • Vonesa / Vonesa e zjarrit para goditjes
 • Koha e synimit / koha e punës aimbot nga momenti i shtypjes së tastit
 • Distanca e Qëllimit / Aimbot nuk funksionon nëse distanca është më e madhe se rrëshqitësi (për mënyrën Battleroyale)

RAGEBOT: Kryesore

 • Cilësimet / Cilësimet Globale do të zbatohen për të gjitha armët në të njëjtën kohë, por akoma veçmas për ato primare dhe dytësore
 • Aktiv / Aktivizimi i skafit
 • Mënyra e Qëllimit / Vendosja e butonit të aktivizimit të aimbotit, nëse nuk shtypni për 2 sekonda, ajo do të vendosë makinën
 • FOV / Këndi maksimal i shikimit në të cilin aimbot do të funksionojë ende për funksionin e ndërprerjes në të cilën filloi nga serveri për më shumë se 30 FOV
 • Hapi i Qëllimit / Në vend të një FOV të kufizuar, niveli do të vonohet
 • Anti jo i besuar / Punon automatikisht edhe nëse është i fikur, normalizon këndet nëse jemi në një server të mbrojtur nga VAC
 • Legit AA / Anti-anime për legbot (do të jetë e vështirë të na vihet në kokë)
 • Lëvizja / kërcimi automatik dhe automatiku
 • strafe - Hit Sound / Aktivizo tingullin kur godet
 • Thikë / hapëse automatike
 • Clantag / Aktivizo tabelën e lojtarëve të klanit
 • Bisedoni / Shkruan për të biseduar me Fraga
 • Emri / Ju lejon të ndryshoni pseudonimin

RAGEBOT: Pozicioni

 • Prioriteti / (1 hitbox që skanohet nga një aimbot)
 • Çelësa nga koka në këmbë (0 - HitBox i zgjedhur jo i skanuar, 1 - përfshijnë HitBox të zgjedhur në skanim, 2 - përfshin pika të shumta të HitBox në skanim)
 • Çelësat nga koka te këmbët (0 - hitbox i zgjedhur nuk është i pastër, 1 - hitbox përfshin të zgjedhur në skanimin 2 - përmban disa pika me një skedar hit skanimi)

RAGEBOT: SAKTSIA

 • Zgjidhës / Kthen modelin e armikut, i cili përdor anti-animacione, derisa të fillojë ta godasë atë.
 • Backtrack / Kur shkrepja automatike është e ndezur, backtrack do të funksionojë, domethënë nëse armiku kalon një pengesë të mundshme dhe nuk është më e dukshme, atëherë mund ta merrni përsëri për 0.2 sekonda
 • Fake Lag On Shot / vonesa të rreme kur qëlloni
 • bAim Low Health / Aimbot do të qëllojë në trup nëse kundërshtari ka pak shëndet
 • bAim After Miss / Aimbot do të qëllojë në trup pasi N mungon
 • Qasja Auto Scope, me dhe pa zmadhim të kamerës
 • Lëvizja / Ndalimi automatik dhe mbledhja automatike e
 • Hitchance / lloji i hitchance, rrëshqitësi rregullon "saktësinë / saktësinë", sa më e lartë të jetë vlera aq më e saktë por më e ngadaltë do të regjistrojë
 • Dëmi i Minuar / Aimbot do të funksionojë vetëm nëse dëmi i është bërë armikut më shumë se sa është specifikuar

RAGEBOT: ANTIAIMET

 • Aksi X i lartësisë / Antia
 • Yaw / Antia në boshtin Y
 • Lloji / drejtimi nga i cili do të funksionojë Antia
 • Lloji Fakelag / Feyklaga
 • Qëndroni, lëvizni, Inair / Feyklaga Faktori për 3 gjendje (në këmbë, duke vrapuar, duke kërcyer)

RAGEBOT: Bindes

 • Fakeduck Key / Button për Fakeduck
 • Çelësi / butoni bAim për bAim

RAGEBOT: RREGULLT I RREGULLT

 • Çelësi / Butoni i Slowwalk për çelësin Slowwalk
 • Slowwalk / Antiaimy në këmbë
 • Faktori / Faktori feyklaga në këmbë

Lëkurat

 • Duart / Vendos llojin e dorezave
 • Lëkura e dorezave / Vendos dorezat e lëkurës
 • Modeli i thikës / tehut Ndryshimet
 • ID / Vendos lëkurat e armëve të ID

Konfiguro & Ngjyra

 • Ngarko / ngarko konfigurimin e zgjedhur
 • Ruaj / Ruaj konfigurimin aktual
 • Shto / Krijo një konfigurim të ri
 • Hiq / Fshi konfigurimin e zgjedhur
 • Aftësia për të ndryshuar ngjyrën kudo

Rreth CSGO Accento Hack

Ka shumë pak njerëz që do të jenë në gjendje t'ju ndalojnë me CSGO Accento Hack të aktivizuar nëse ka fare. CSGO Aimbot ofron llojet e Aim FOV dhe disa opsione të tjera të dobishme, ndërsa ka shumë mundësi ESP (Emri, Linja, Drejtimi, Kocka, Hitbox dhe Aimbot) për të zgjedhur gjithashtu. Ky është një mjet shumë i gjithanshëm CSGO që do t'ju japë shtytjen e nevojshme për të dominuar çdo ndeshje. Ideale për ata që janë duke përdorur Windows 7 ose 10, CPU-të e mbështetura për këtë mjet janë Intel / AMD (me GPU-në e mbështetur që janë Nvidia dhe AMD). CSGO Accento i ka të gjitha!

Blerja e Aksesit

Pse të përdorim CSGO Accento Hack mbi ofruesit e tjerë?

Counter-Strike: Global Operations është një lojë në të cilën futen lojtarë seriozë (dhe konkurrues) me anije. Kjo do të thotë që do t'ju duhen mjetet e duhura në anën tuaj nëse doni të qëndroni konkurrues vetë, dhe kjo është arsyeja pse CSGO Accento është një mjet kaq i nevojshëm! Ajo vjen me të gjitha tiparet që shpresoni të shihni në një Hack CSGO, të gjitha këto do t'ju lejojnë të trajtoni armiqtë tuaj në çdo mënyrë që dëshironi. Edhe lojtarët e aftë do të dridhen nga frika kur të kuptojnë se jeni në server! Nuk ka nevojë të vendosni për një Hacko të tmerrshme CSGO kur Gamepron ka gjithçka që ju nevojitet.

Blerja e Aksesit
"
Jarod McpheePërdoruesi për herë të parë

"Edhe pse nuk kam hakuar kurrë më parë, Gamepron e bëri të gjithë këtë një proces shumë të thjeshtë."

"
Aneesa CallahanPërdorues me përvojë

"Shumë më e butë se shumica e mjeteve të tjera që kam përdorur më parë, dhe më të fuqishme."

"
Alex BarrowHacker profesionist

"Si një haker profesionist kam shumë nevoja, të gjitha këto i plotëson Gamepron!"

"
Joan SilvaPërdoruesi për herë të parë

"Edhe pse jam i ri në të gjitha këto, unë jam akoma shumë i kënaqur me rezultatet!"

"
Christopher VincentPërdorues me përvojë

"Hack-et nuk do të jenë gjithmonë të dobishme, përveç nëse jeni prej tyre nga Gamepron."

"
Lionët e RomësHacker profesionist

"Meqenëse nuk mund të mbështetem te shokët e mi të skuadrës, unë duhet të mbështetem te Gamepron për të mbetur konkurrues!"

"
Yousaf AminPërdoruesi për herë të parë

"Ju nuk duhet të jeni ekspert për të përdorur këto mjete, gjë që është një prekje e bukur."

"
Simon ChaneyPërdorues me përvojë

"Nga sa mund të them, Gamepron do të ketë një mjet për ju pavarësisht nga niveli i aftësive tuaja."

"
Nojus SniderHacker profesionist

"Mendoni për të gjitha ato fitore që mund të grumbulloni tani me një krisje Gamepron në anën tuaj!"

"
Calvin PricePërdoruesi për herë të parë

"Mos kini frikë të provoni këto mashtrime nëse jeni fillestar, pasi është shumë e thjeshtë."

"
Harmonia ProctorPërdorues me përvojë

"Nëse ka një gjë që mund të vërtetoj, është cilësia e këtyre mashtrimeve dhe mashtrimeve."

"
Emmy RatcliffePërdorues me përvojë

"Vajzat haker bashkohen! Me Gamepron nuk më ndalon në të gjitha lojërat që dua."

"
Gemma JohnstonHacker profesionist

"Skena e piraterisë profesionale ka qenë në nevojë të dëshpëruar për një shërbim si Gamepron për mjaft kohë tani."

"
Harmonia ProctorPërdorues me përvojë

"Nëse ka një gjë që mund të vërtetoj, është cilësia e këtyre mashtrimeve dhe mashtrimeve."

"
Meerab MirëPërdoruesi për herë të parë

"Ishte hera ime e parë duke hakuar dhe duhet ta pranoj, Gamepron i bëri gjërat LEHT!"

"
Myles ReidPërdorues me përvojë

"Si një haker me përvojë, është e sigurt të thuash Gamepron është ofruesi më i mirë në internet tani."

"
Alys WheelerHacker profesionist

"Pse të shqetësoheni me ato hacks dhe mashtrime të çmendura? Ju gjithmonë mund të mbështeteni në Gamepron për të kryer punën."

"
Daanish GreigPërdoruesi për herë të parë

"Nëse jeni një haker fillestar mos u shqetësoni, pasi Gamepron është i thjeshtë për t’u përdorur dhe për të përfituar."

"
Jaydan KavanaghPërdorues me përvojë

"Do të duhet të më mashtroni larg kompjuterit tim me këto mashtrime të aktivizuara!"

"
Miley EastwoodHacker profesionist

"Edhe pse ata më quajnë "Beastwood", kjo për shkak të mjeteve të mahnitshme nga Gamepron."

"
Jayda BarclayPërdoruesi për herë të parë

"Në fillim isha shumë e frikësuar, por rezulton se Gamepron e bëri hackimin tepër të lehtë."

"
Muneeb MaganaPërdorues me përvojë

"Nuk lë shumë komente .. por sasia e argëtimit që kam pasur me mashtrimet e Gamepron më ka detyruar."

"
Jack DoddPërdorues me përvojë

"Unë e di se si funksionojnë hacks, që do të thotë se nuk kam asnjë problem t'i jap Gamepron një përmbledhje të shkëlqyeshme."

"
Catrina MckinneyHacker profesionist

"Nuk mund të kem asnjë gabim ndërsa pirateria dhe Gamepron është perfekte për këtë"

"
Artizanatit Sammy-JoPërdoruesi për herë të parë

"Mos lejoni që mendimi i piraterisë t'ju ndalojë të arrini qëllimet tuaja të lojërave."

"
Harmonia ProctorPërdorues me përvojë

"Nëse ka një gjë që mund të vërtetoj, është cilësia e këtyre mashtrimeve dhe mashtrimeve."

"
Tiana OdlingHacker profesionist

"Ngjashëm me një verë të shkëlqyer, duket sikur Gamepron ka plakur ashtu si duhet për ne profesionistët."

"
SneekiBoi JacobsonPërdoruesi për herë të parë

"Në fillim nuk dija çfarë të prisja, por përvoja e piraterisë ishte një përvojë e mrekullueshme!"

"
Muneeb MaganaPërdorues me përvojë

"Nuk lë shumë komente .. por sasia e argëtimit që kam pasur me mashtrimet e Gamepron më ka detyruar."

"
Aurora AldredPërdorues me përvojë

"Pse dikush refuzon të përdorë Gamepron? Likeshtë si të refuzosh para falas!"

"
Caroline LivingstonHacker profesionist

"Unë kam pasur mjaft hacks & cheats pa shkëlqim, e cila është arsyeja pse unë gjithmonë dyqan në Gamepron."

"
Muneeb MaganaPërdorues me përvojë

"Nuk lë shumë komente .. por sasia e argëtimit që kam pasur me mashtrimet e Gamepron më ka detyruar."

"
Muneeb MaganaPërdorues me përvojë

"Nuk lë shumë komente .. por sasia e argëtimit që kam pasur me mashtrimet e Gamepron më ka detyruar."

"
Elodie McintyrePërdoruesi për herë të parë

"Ju mund të përfitoni nga këto mjete edhe nëse jeni fillestar si unë!"

"
Olly HumphriesHacker profesionist

"Gamepron ofron mashtrime të pazbuluara, që është gjithçka që kam dashur ndonjëherë."

"
Bronte BonnerPërdoruesi për herë të parë

"Pavarësisht nëse është një Aimbot ose Wallhack / ESP, Gamepron do të ketë diçka që ju kërkoni."

"
Joanne MerrittPërdorues me përvojë

"Hakerat me përvojë dhe me përvojë do të duan ende atë që Gamepron ka për të ofruar."

"
Billy-Joe O'MooreHacker profesionist

"Kur jeta më rrëzon, më pëlqen të ndërroj Gamepron Aimbot dhe të relaksohem me disa fitore."

"
Millie CortezHacker profesionist

"Pse nuk do të dëshironit të hakonit me Gamepron? Ata e kryejnë punën siç duhet."

"
Mjegullt NievesPërdoruesi për herë të parë

"Në fillim isha skeptik, por mësova shumë shpejt që Gamepron është më i miri."

"
Arnold BowersHacker profesionist

"Pjesa më e mirë për Gamepron duhet të jetë e gjithë shkathtësia që ata kanë për të ofruar."

"
Ema WalshPërdorimi i herës së parë

"Unë prisja të hidhesha te ujqërit, por Gamepron e bëri procesin e shkarkimit / instalimit shumë të thjeshtë."

"
Hanna KinneyPërdorues me përvojë

"Ndërsa shumica e zhvilluesve të hakut do të më linin të kalbet, mbështetja ndaj klientit më ndihmoi!"

"
Dominik YuHacker profesionist

"Kur kam pyetje mund të pres që Mbështetja e Klientit të më japë ndihmën e nevojshme!"

"
Shigjetari GarrettPërdoruesi për herë të parë

"Si një përdorues për herë të parë, Gamepron e bëri shumë të lehtë për të kuptuar se si funksionon pirateria."

"
Arley GrahamPërdorues me përvojë

"Me karakteristika të mahnitshme dhe një pikë të shkëlqyeshme çmimi për t'u marrë parasysh, Gamepron mund të jetë në diçka."

"
Fusha e VerësHacker profesionist

"Lëreni profesionistët! Po shkatërroj njerëzit me të gjitha këto mashtrime dhe mashtrime."

"
Issa VargasPërdorues me përvojë

"Askush nga miqtë e mi nuk luan lojëra video, dhe unë duhet të përdorë Gamepron për të qëndruar konkurrues!"

"
Billy-Joe O'MooreHacker profesionist

"Kur jeta më rrëzon, më pëlqen të ndërroj Gamepron Aimbot dhe të relaksohem me disa fitore."

"
Kellan HessPërdoruesi për herë të parë

"Ka shumë lojëra për të zgjedhur këtu në Gamepron, kështu që nuk ka asnjë arsye për të refuzuar ndihmën e tyre."

"
Henri WardlePërdorues me përvojë

"Mendova se isha "njeriu i madh në kampus", kjo derisa të përdorja Gamepron!"

"
Lucas CostaHacker profesionist

"Ju do të humbni kaq shumë mundësi nëse nuk përfitoni nga Gamepron!"

"
Jusha PapaPërdorues me përvojë

"Ne nuk mund të jemi të gjithë të shkëlqyeshëm! Kjo përveç nëse të gjithë po përdorin Gamepron për të ecur përpara."

Menyja në lojë

Cilësimet tuaja CSGO Hack do të kontribuojnë drejtpërdrejt në nivelin e suksesit që shihni kur luani, prandaj menuja jonë në lojë ishte një fokus kaq i madh. Ne donim që lojtarët tanë të kishin mundësinë e ndryshimit të cilësimeve gjatë lojës, pasi nuk ka shumë mjete që e bëjnë këtë - zakonisht duhet të konfiguroni cilësimet e kollitjes para se të hapni aplikacionin. Menuja brenda lojës CSGO Accento Hack është intuitiv dhe ju lejon të personalizoni përvojën tuaj të piraterisë, të gjitha këto mund të bëhen pa mbyllur lojën! Menuja në lojë është e hijshme, duke ju lejuar të përqendroheni në ndeshje.

Blerja e Aksesit
hack csgo
hack csgo

Fotografitë në lojë

FAQ

P1. A është kjo mashtrim e lehtë për t'u përdorur?

A1 Ky mashtrim është shumë i lehtë dhe i thjeshtë për t’u përdorur. Ekzekutoni kutinë> Ekzekutoni lojën> Rregullo cilësimet tuaja> Luaj.

P2. A është kjo provë mashtrimi?

A2 Ky mashtrim është Stream Safe që nuk do të shfaqet në regjistrimet tuaja video.

P3 A duhet të çaktivizoj mbrojtjen dhe anti-virusin për të përdorur mashtrimin?

A3 Importantshtë e rëndësishme që mbrojtja të jetë me aftësi të kufizuara, veçanërisht boot-i i sigurt në BIOS që të jetë në gjendje ta përdorë këtë mashtrim pasi që të mos e kesh të paaftë do të përfundojë duke dhënë Gabim gjatë lëshimit.

P4. A mund të luaj në rezolucion të ekranit të plotë?

A4 Po, kjo mashtrim mbështet rezolucionin në ekran të plotë.

P5. Cili anti-cheat mbështetet?

A4 Anti-mashtrimet e mbështetura janë VAC3, EAC, ESL, CEVO, SMAC dhe ligat në vend. Nuk mbështetet: FaceIT dhe ESEA.

Aksesi 1 ditor

Shihni pse njerëzit janë duke u kënaqur me këtë Hack CSlar yjor - Bleni një Çelës Produkti 1-Ditor Sot!

Jo aktualisht në dispozicion

Hyrja 1 javore

Bëhuni një pjesë e ekipit dhe ndjejeni fuqinë për më gjatë - Bleni një Çelës Produkti 1-Javor Sot!

Jo aktualisht në dispozicion

Aksesi 1 Muaj

Dëshironi të konkurroni edhe më shumë se një javë? - Bleni një Çelës Produkti 1-Mujor Sot!

$ 20.00

Blerja e Aksesit

Mos i vendosni paratë tuaja në mjete pa shkëlqim, të cilat me sa duket do t'ju ndalojnë, veçanërisht kur thjesht mund të mbështeteni në GamePron për të kryer punën siç duhet.
Mashtroni me krenari duke blerë një çelës produkti nga ne këtu në GamePron!

Gati për dominojnë me CSGO Accento Hack tonë?